files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín posilnil zadné rady. Prichádzajú Denis Petro a Poliak Tamasz Nawatka

Káder MFK Zemplín Michalovce sa v posledných dňoch prestupového obdobia rozrástol. Do Dunajskej Stredy síce odišiel defenzívny záložník Martin Bednár, vedenie klubu ale podpísalo dvoch hráčov. Prvým je ľavý krajný obranca Denis Petro, ktorý naposledy pôsobil v juniorke Lazia Rím a druhým je pravý obranca Tamasz Nawatka, ktorý prichdáza na hosťovanie z Legie Varšava.

Denis Petro (nar. 18. júna 1999, výška 185 cm) je fanúšikom MFK Zemplín známy, pretože jeho posledným pôsobiskom pred odchodom do talianskeho Lazia Rím pred troma rokmi boli práve Michalovce. Mládežnícky reprezentant sa síce narodil v Michalovciach, ale trvalé bydlisko má v Bardejove a je aj odchovancom tamojšieho futbalu. Talentovaný ľavý obranca pri Laborci pôsobil v sezóne 2014/15, ale iba v dorasteneckých kategóriách. So žlto-modrými sa dohodol na dvojročnej zmluve.

Pre Tomasza Nawatku (nar. 14. februára 1997, výška 178 cm) bude pôsobenia v metropole Zemplína prvou zahraničnou štáciou. Rodák z mesta Olsztyn futbalovo vyrastal v tímoch Sokol Ostroda a Concordia Elblag. Vo veku 17 rokov odišiel do Legie Varšava, ktorého hráčom je doteraz. V uplynulej sezóne strávil mládežnícky reprezentant Poľska na hosťovaní v klube Zaglebie Sosnowiec, s ktorým sa tešil z postupu do Ekstraklasy. Do MFK Zemplín prichádza tento pravý obranca na hosťovanie do konca tohto kalendárneho roka.

Zdroj: mfk zemplín michalovce (foto: Marcin Tchórz)



Uverejnené: 07.09.2018 08:38:17 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.