files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Presvedčivé víťazstvo Petroviec n/L + FOTOGALÉRIA

 

V úvodnom kole V.futbalovej ligy Juho-východ si Petrovčania hladko poradili s nováčikom z Veľkého Horeša. Hostia, ktorí pricestovali len s trinástimi hráčmi sa počas väčšiny zápasu bránili. Napriek tomu si stihli vypracovať dve čisté šance.  Domáci boli v koncovke lepší a napokon vyhrali rozdielom triedy.

Už v 1. min. sa hosťujúci Pongo rútil od polovice ihriska sám na brankára, no vybehnuvší Regenda mu zobral loptu spred nôh.  Ďalšie minúty už patrili petrovskému tímu. Sninský a Mráz ešte neboli presní. V 11. min. aktívny Demeter vyslal na bránu krížnu strelu, 47-ročný gólman Tomči sa síce lopty dotkol, v páde ju však nechytil a tá zakotvila pri ľavej žrdi - 1:0. Po dvadsiatich minútach zemplínskeho derby Demeter zahral z ľavej strany priamy kop, loptu zachytil Jakub, ale zblízka sa nepresadil. Osem minút pred koncom úvodného dejstva odcentroval Gačko, lopta bola v tesnej blízkosti brány, ale smoliarovi Mrázovi v poslednej chvíli odskočila. V 39. min. zverenci trénera Jaroslava Komendu zvýšili vedenie. Po centri Sninského agilný Gačko z hranice šestnástky prestrelil veľmi neistého brankárskeho veterána Tomčiho - 2:0. V druhej polovici stretnutia tempo hry viditeľne upadlo. Hostia z Trebišovského okresu pohrozili aj druhýkrát. V 54.min. po prihrávke D.Daka tesne minul Cs.Varga. Po dvoch tretinách duelu Mráz spálil vyloženú šancu. Desať minút pred záverečným hvizdom rozhodcu Lakatošova strela z 25 m preletela popri ľavej žrdi.  V 83. min. Gačko našiel Mráza a ten z uhla po zemi poslal loptu k ľavému dolnému rohu hosťujúcej svätyne - 3:0.

 

Petrovce n/L. - Veľký Horeš 3:0 (2:0)

 

Góly:  11. Demeter, 39. Gačko, 83.Mráz, ŽK: Jakub - Pongo, pred 150 divákmi rozhodoval Friga.

 

Petrovce n/L.: Regenda - Revák (84.J.Miker), M.Miker, Pčolinský, Gačko, Lakatoš, Jakub, Ferko (74.Šmiga), Mráz, Demeter, Sninský.

                                                                                             

Zvyšné výsledky V. ligy: Streda n/B - Poproč 2:1, Michaľany - Geča 3:0, Sečovce - Slivník 3:1, Sokoľany - Palín                        1:0,  Čičarovce - Borša 2:1.          (janč)



Uverejnené: 09.08.2010 20:27:02
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.