files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Bude sa v Michalovciach opäť prepisovať rekord?

Slávnosť všetkých Michalov a Michael sa blíži. Už budúci štvrtok 27. septembra sa v Chemkostav aréne uskutoční v poradí ôsme podujatie Michalovce Michalom a Michaelám, v ktorom metropola Zemplína vzdá úctu nositeľom tohto mena.

Michalovce sú odjakživa spojené s menom Michal. Historici hovoria, že práve od tohto mena je odvodený aj názov mesta. Aj preto sa pred ôsmimi rokmi rozhodli predstavitelia samosprávy organizovať podujatie na počet tohto mena. Najskôr sa päť ročníkov uskutočnilo na námestí Osloboditeľov, posledné tri sú poňaté oveľa slávnostnejšie, keď sa konajú v Chemkostav aréne.

V prvom prípade sa rekord podujatia z roku 2013 nepodarilo prelomiť, vlani však už áno. Do najmodernejšej arény v celom Zemplíne si našlo cestu 493 nositeľov mena Michal či Michaela, čo je nový slovenský rekord. Organizátori nezaháľajú a tento rok si trúfajú aj na päťsto účastníkov s týmto menom. Podotýkame, že tí majú na bohatý kultúrny program vstup zdarma. Pri dospelých osobách je vstup na občiansky preukaz, pri deťoch do 15 rokov v sprievode rodiča, ktorý má vstup zdarma, na zdravotný preukaz. Každý Michal a Michaela dostane od organizátorov tričko.

Minulý rok zavítalo do Chemkostav aréne 493 nositeľov mena Michal a Michaela. Bude ich tento rok cez päťsto?

A na koho z významných hostí sa môžete tešiť teraz? Moderátorom bude najznámejší Michal z tejto časti, Michal Hudák. Rodený Humenčan zakaždým dokáže svojim humorom rozosmiať a poriadnú dávku smiechu sľubujú organizátori aj tentoraz. To ale vonkoncom nebude všetko. Vystúpenie známej kapelu Kollárovci bude len predzvesťou významného hosťa, ktorý takisto pomôže k prekonaniu rekordu.

Organizátorom sa totiž podarilo vybaviť vystúpenie najznámejšieho speváka s týmto krstným menom, ktorý býva za riekou Morava. My len dodajme, že je o ňom známe, že rád pije kolu a rád si žije Diskopríbeh. Stále neviete o koho ide? Dozviete sa vo štvrtok 27. septembra v Chemkostav aréne...



Uverejnené: 18.09.2018 08:49:06 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.