files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Policajný Facebook zaznamenal rekordnú sledovanosť

Oficiálnu stránku Policajného zboru na Facebooku si za posledné dni pozrelo takmer 2 500 000 unikátnych užívateľov Facebooku. Rekordný nárast bol zaznamenaný vďaka kontinuálnej publikácii príspevkov v prípade zadržania už medzičasom obvinených osôb z úkladnej vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, ale aj vďaka videu z nehody poľských cestných pirátov. Samotné video sa stalo najsledovanejším statusom v jeden a pol ročnej histórii stránky, keď sa dostalo k viac ako 1 700 000 užívateľov Facebooku.

Vysoké číslo bolo zaznamenané aj v štatistike interakcií, takmer 1 700 000 milióna. Toto číslo sčítava všetky komentáre, reakcie a zdieľania statusov na policajnej stránke a na stránkach, kde boli statusy zdieľané za posledné dni. Taktiež nárast o viac ako 5 000 nových fanúšikov stránky je možné považovať za nadštandard. Podľa odhadov je na Slovensku registrovaných približne 2 500 000 účtov na Facebooku, čo len potvrdzuje rekordný charakter uvedených čísel.

Policajný zbor víta zvýšený záujem o obsah svojej stránky na Facebooku, keďže sa dostáva k čoraz väčšiemu počtu užívateľov, ktorí sú denne nápomocní pri riešení trestnej činnosti, ako napríklad v prípadoch stotožňovania hľadaných a podozrivých osôb. Oficiálnu stránku na adrese www.facebook.com/policiaslovakia sleduje ku dnešnému dňu viac ako 159 000 sledovateľov, medzi fanúšikov sa radí takmer 149 000 užívateľov.

 



Uverejnené: 05.10.2018 13:04:23 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.