files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovským „vojakom“ zvlhol pušný prach, od stredy chcú novú sériu bez prehry

Trinásť zápasov trvala séria hokejistov HK Dukla Ingema Michalovce, v ktorej pravidelne bodovali. Až prišlo trináste kolo St. Nicolaus I. ligy a ich prvá prehra v riadnom hracom čase. Postarali sa o ňu Topoľčany, ktoré „ingemákov“ po heroickom výkone brankára Juraja Halla, ktorý zneškodnil 46 striel, zdolali 2:1.

Michalovčania „Žochárov“ jednoznačne prestrieľali 47:28. Skoro päťdesiat striel pretavili ale iba na jediný presný zásah, zatiaľ, čo domáci sa trafili presne dvakrát. „Rozhodli presilovky. Zatiaľ, čo oni zo štyroch dvakrát skórovali, my z troch ani raz. Nepodali sme tam zlý výkon. Odvrátila sa ale od nás šťastena. V poslednej dobe máme na hokejkách smolu a trochu sa trápime v koncovke. Sezóna je ale dlhá. Môže sa stať, že aj na nás príde slabšia chvíľa. Nedá sa vyhrávať vždy. Teraz prišla slabšia chvíľa na nás útočníkov. Ja verím, že to v najbližšom zápase zlomíme,“ rozhovoril sa kridelník prvej michalovskej lajny Marek Mašlonka. Práve na koncovku doplatili v Topoľčanoch Michalovčania najviac. „Je pravdou, že zo 47 striel je jeden gól málo. Súperovi veľmi dobre zachytal brankár. Ako som ale povedal. Takéto ťažké zápasy sa lámu v presilovkách a oni boli tentoraz efektívnejší,“ vrátil sa ešte Mašlonka k piatkovému zápasu v Topoľčanoch.

Na víťaznú vlnu sa Michalovčania chcú vrátiť hneď v stredajšom štrnástom kole. Budú to mať ale ťažké, keďže ich doma čaká ambiciózny nováčik z Humenného. „Je to nepríjemný súper, ale v tejto lige možno okrem dvoch tímov je nepríjemným súperom každý. My sme lídrom tabuľky, sme obhajcom prvenstva a každý sa proti nám chce vytiahnúť. Tak to bolo aj v Topoľčanoch, kde ako ich tréner Hurtaj spomenul, podali výkon na hranici svojich možností. My to musíme očakávať od každého zo súperov. Preto to máme o dosť ťažšie oproti ostatným tímom,“ podotkol pred zemplínskym derby (začiatok o 17.30 hod.) Marek Mašlonka. No a keďže v drese MHK pôsobí viacero hráčov s michalovskou minulosťou, o motiváciu majú „hurkare“ postarané. „To už je na nich ako prídu namotivovaní. Keď sa tak stane, aspoň to bude vybičovanejšie. Dúfam, že my podáme očakávaný výkon a k víťazstvu nám pomôžu aj fanúšikovia svojimi hlasivkami,“ dodal na záver Marek Mašlonka.

Peter Brendza



Uverejnené: 30.10.2018 11:24:06 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.