files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Prvoradá je príprava na súťaž

 

Hokejisti michalovskej Dukly majú za sebou úvodné dve vystúpenia v rámci prípravy na nadchádzajúcu sezónu. V piatok utrpeli nevídaný debakel na bardejovskom ľade, kde prehrali šokujúco vysoko 0:9, a v nedeľu na domácom ľade podľahli rumunskej Miercuree Ciuc 3:4 po samostatných nájazdoch. V utorok sa Dukla predstaví opäť doma proti Prešovu, v piatok cestuje do poľskej Krynice.

Tréner Michaloviec Branislav Kohutiar sa najprv vrátil k bardejovskému výprasku. „Je to neospravedlniteľné zlyhanie, niet sa na čo vyhovárať,“ konštatoval a na výzvu, aby svoje myšlienky rozvinul, reagoval takto: „Boli sme na ľade iba piaty deň, kým domáci už tretí týždeň. V defenzíve sme vyrábali neuveriteľné hrúbky a v útoku sme sa nedokázali presadiť proti fantasticky chytajúcemu brankárovi Andreaninovi. Ja viem, že je to hriech povedať, keď už len matematický pohľad na výsledok je hrôzostrašný, ale takto kruto sme si nezaslúžili prehrať. Dve tretiny to bol vyrovnaný hokej, my sme však veľakrát chybovali a domáci boli mimoriadne efektívni,“ poznamenal Branislav Kohutiar.

 

Prehra s rumunskou Miercureou Ciuc, ktorá vystupuje aj pod maďarským názvom HSC Csíkszereda, už bola z iného súdka. Dukla ešte v poslednej minúte viedla, hostia vyrovnali v power-play a viac šťastia mali aj v samostatných nájazdoch. „Víťazstvo sme mali na dosah, žiaľ, nevyšlo to. Nerobíme však z toho tragédiu, je to len príprava. Prvoradé pre nás je pripraviť sa na súťaž,“ doplnil Branislav Kohutiar, ktorého zverenci sa v utorok o 17.00 hod. predstavia doma proti Prešovu, v piatok cestuje na ľad poľskej Krynice. „Chcem dávať priestor všetkým hráčom. Tí, ktorí prišli, sa ukazujú dobre. Musíme pracovať na súhre a keď sa to zlepší, verím, že prídu aj víťazstvá v tejto fáze prípravného bloku,“ dodal.  

                       

                                                                 (juke)



Uverejnené: 17.08.2010 11:56:36 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.