files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Mikuláš rozsvieti vianočnú výzdobu, v piatok začínajú trhy

Po roku opäť prichádza pre mnohých z nás najkrajšie obdobie v roku – čas Vianoc. Predvianočný, adventný čas sa vám pokúsime spríjemniť aj v našom  meste. Prijmite pozvanie na dve podujatia, ktoré sa uskutočnia už v tomto týždni.

Dnes, 5. decembra, v predvečer Mikuláša, sa stretneme na našom hlavnom námestí. Na tribúne pred mestským úradom spoločne s Mikulášom a FS Jurošík rozsvietime vianočný stromček a výzdobu mesta. Veríme, že všetkých potešia rozžiarené stromy, stĺpy, svetelná fontána, anjel aj snehové gule z tisícok svetielok. A predovšetkým krásny vianočný strom, pri ktorom môžete ochutnať dobrú medovinku či pečené gaštany.

Do nášho mesta prichádzajú už po dvadsiatysiedmykrát Vianočné trhy. Príďte si užiť predvianočnú atmosféru spojenú s nákupom vianočných darčekov. Vianočné trhy sa v tomto roku uskutočnia 7. a 8. decembra. Začíname tradične v piatok o 10.00 hod. pred Mestským úradom v Michalovciach slávnostným otvorením. Svojimi piesňami nás zohreje spevácka zložka Folklórneho súboru Zemplín a zatancuje nám tanečná hip-hopová skupina D.S. Studio. To všetko na tribúne pri mestskom úrade. Po piatkových nákupoch vám predvianočný čas spríjemní Veronika Rabada so skupinou, ktorá zaspieva vianočné koledy o 18.00 hod. v mestskom kultúrnom stredisku. V sobotu o 17.00 hod. je pre vás pripravený vianočný koncertný program Vianoce so Sinatrom, v ktorom sa vám predstaví Ľudo Kuruc band.


Pre kupujúcich je pripravených viac ako 100 predajných stánkov a 10 predajcov občerstvenia. Veríme, že vianočnú atmosféru umocní aj Ulička remesiel. Na 27. ročníku vianočných trhov sa na nej predstaví 39 remeselníkov, ktorí budú ponúkať perníky, ručne šité šperky, tkané pokrovce, vianočné vence, vianočné ikebany, mydlové dekoračné výrobky, levanduľové výrobky, výrobky z včelieho vosku, medu, sušené ovocie, domáce džemy, sirupy, ručne zdobené vianočné gule, dekoratívne predmety z dreva, pletený tovar, formičky na perníky, obrazy z dreva a rôzne hand made výrobky. Počas obidvoch dní budú ponúkané aj vianočné oblátky.

Na záver pripájame dopravné obmedzenia - počas Vianočných trhov bude uzavretá Markušova a Obchodná ulica. Tešíme sa na vás a prajeme vám príjemný predvianočný, adventný čas!



Uverejnené: 05.12.2018 11:09:21 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.