files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

S nehodami sa roztrhlo vrece

 

Je známe, že v letných mesiacoch ľudia akosi ľahšie „šľapú“ na plynový pedál, no v takom prípade treba mať na pamäti to, že opatrnosti nie je nikdy dosť. Potvrdilo sa to aj minulý týždeň, kedy došlo k nehodám, pri ktorých síce neúradoval alkohol, ale neopatrnosť.

Privalený chlapec v Michaľanoch

 

V nedeľu (8.8.2010) približne o 11.00 hod. vo dvore bývalej colnice na Športovej ulici  v Michaľanoch (okr. Trebišov) nepojazdné motorové vozidlo nezistenej značky privalilo 9-ročného chlapca z uvedenej obce. Chlapec podľa predbežnej správy utrpel zlomeninu 3. a 5. driekového stavca, zlomeninu lonovej kosti, roztrhnutie sleziny a pomliaždenie brucha s dobou liečenia približne 3 mesiace. V tejto súvislosti trebišovský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre prečin ublíženia na zdraví.

 

Podozrivá bankovka

 

V utorok (10.8.2010)  v trebišovskej pobočke banky 32-ročná žena z okr. Trebišov predložila pri vkladaní na účet bankovku nominálnej hodnoty 100,-€, ktorá vykazovala znaky nepravosti. Bankovka bude odoslaná na expertízne skúmanie. V tejto súvislosti trebišovský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre zločin falšovania, pozmeňovania a neoprávnenej výroby peňazí a cenných papierov.  

 

Dopravná nehoda v smere na Lastomír

 

V utorok (10.8.2010) okolo 13.30 hod. došlo na ceste III. triedy medzi Michalovcami a obcou Lastomír (okr. Michalovce) k dopravnej nehode medzi osobným motorovým vozidlom zn. Kia Sorento, ktoré viedol 20-ročný vodič z Lastomíra (vozidlo viedol aj napriek tomu, že mu bol uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá) a osobným motorovým vozidlom zn. VW Polo, ktoré viedol 20- ročný vodič z obce Slavkovce. Vodič Kie viedol vozidlo v smere od Michaloviec na obec Lastomír, kde pri prejazde mierne ľavotočivej zákruty v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy a svojim schopnostiam dostal s vozidlom šmyk. Následne prešiel do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s oproti idúcim vozidlom VW Polo. Pri dopravnej nehode utrpela 19-ročná spolujazdkyňa vo vozidle Kia ľahké zranenia. Vodič VW Polo a jeho spolujazdec (18) utrpeli ťažké zranenia, ďalší dvaja spolujazdci (21,19) sa zranili ľahko. U vodičov dychovou skúškou požitie alkoholu zistené nebolo. Na vozidle VW Polo vznikla škoda cca 2.000,-€ a na vozidle Kia škoda cca 4.000,-€.

 

Kradol 15-rorčný chlapec

 

Michalovskí policajti vypátrali a následne z prečinu krádeže obvinili 15-ročného Tibora z Michaloviec, ktorý 3. 8. 2010 okolo 18,50 hod. v Michalovciach z odstaveného motorového vozidla zn. Mercedes Sprinter ukradol peňaženku  s peniazmi a osobnými dokladmi. Majiteľovi vznikla škoda 1.050,-€.

 

Cyklista verzus automobil pri Klokočove

 

V stredu (11.8.2010) okolo 17.55 hod. došlo na ceste II. triedy medzi obcou Klokočov a Michalovcami k dopravnej nehode medzi osobným motorovým vozidlom zn. Ford Monde, ktoré viedol 33-ročný vodič z Klokočova a 43-ročným cyklistom z Michaloviec. Vodič viedol vozidlo v smere od obce Klokočov na Michalovce, kde pri PD Vinné s vozidlom zastavil pri pravej krajnici. To si cyklista nevšimol a prednou časťou bicykla narazil do odstaveného vozidla. Pri dopravnej nehode utrpel cyklista ťažké zranenie s dobou liečenia a PN dva mesiace. Alkohol u vodiča a cyklistu zistený nebol. Pri dopravnej nehode na bicykli vznikla škoda 100,-€ a na vozidle škoda 500,-€.

 

Mŕtvola ženy v Laborci

 

Vo štvrtok (12.8.2010) okolo 20,00 hod. na hladine rieky Laborec v Michalovciach v časti Topoľany bolo nájdené telo mŕtvej ženy nezistenej totožnosti v značnom štádiu rozkladu. Obhliadajúci lekár nariadil vykonať pitvu, ktorá určí presnú príčinu smrti.  Polícia vec vyšetruje ako prečin usmrtenia.

Dve nehody v jeden podvečer v Michalovciach

 

Vo štvrtok (12.8.2010) o 17.00 hod. došlo na Hviezdoslavovej ulici v Michalovciach  k dopravnej nehode medzi 37-ročným cyklistom z Michaloviec a motocyklom zn. Honda, ktorý viedol 23-ročný Michalovčan. Cyklista sa pri odbočovaní vľavo zrazil s motocyklom, ktorý ho predchádzal. Pri dopravnej nehode cyklista utrpel ťažké zranenie s dobou liečenia cca 5 mesiacov. Motocyklista a jeho spolujazdkyňa (18) boli jednorázovo ošetrení na mieste. Alkohol u oboch zistený nebol. Na motocykli vznikla škoda 1.000,-€, na bicykli 300,-€. Dopravnú nehodu zavinil cyklista.

 

V ten istý deň (12. 8. 2010) okolo 18,30 hod. došlo na Okružnej ulici v Michalovciach k dopravnej nehode osobného motorového vozidla zn. Seat Leon, ktoré viedol 22-ročný muž z Pozdišoviec. Vodič viedol vozidlo po Okružnej ulici v smere od Štefánikovej ulice, kde pri potravinách prešiel do ľavého jazdného pruhu. Vodič v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy, najmä svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, stavu a povahe vozovky, ktoré možno predvídať, narazil do stromu a z miesta nehody ušiel. Pri dopravnej nehode dvaja spolujazdci (25,26) utrpeli ťažké zranenia. Na vozidle bola škoda odhadnutá na cca 5.000,-€.

 

 

             

                         Veronika Kmecová

 



Uverejnené: 19.08.2010 10:05:54 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.