files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Pivný Veľkofest v Michalovciach úspešný

 

Dňa 6. augusta  sa od 15.30 hod. na Námestí osloboditeľov uskutočnil v Michalovciach Pivný Veľlofest. Za príjemného letného počasia a hudobných skupín Michalovčania prežili jedno príjemné a krásne popoludnie, kde sa podávalo veľmi kvalitné a chutné pivo v štyroch stánkoch s uvedenou reklamou Veľkopopovického kozla.

 

Tieto stánky reprezentovali pivné miesta michalovských pivných podnikov, a to: piváreň u KOZLA, piváreň KAEMKO, piváreň PAPUČA a piváreň EL PASO.

Za doprovodu hudobných skupín HEX, Rocka Rolla a Mariana Čekovského sa podávalo chutné pivko : 10 – svetlý Kozel, 10 – tmavý Kozel, 11 – svetlý Kozel a nealkoholické pivo BIRELL.

Pivo v jednotlivých stánkoch sa podávalo za „žetóny“, ktoré sa dali kúpiť za 0,80 EUR. Pre hladných a z piva vysmädnutých návštevníkov bol k dispozícii stánok, v ktorom sa dalo pochutnať si na domácich špecialitách. Pre tých, ktorí si chceli odniesť domov nejaký suvenír na pamiatku, bola možnosť zakúpiť si z bohatého výberu suvenírov s reklamou Kozla : pivný krígeľ, šiltovka, polokošeľa pánska, tielko dámske, trenírky, nohavičky, šnúrka na krk, lietajúci tanier. Tieto suveníry s dali kúpiť taktiež na žetóny, resp. bola možnosť ich vyhrať ako ceny za jednotlivé súťaže, ktoré taktiež spestrili program pivného festivalu. Uvedený pivný festival sa návštevníkom veľmi páčil a niektorí  sa vyjadrili, že podobný pivný festival by prijali aj viackrát v priebehu roka, resp. počas letnej sezóny. (m)



Uverejnené: 20.08.2010 08:10:23 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.