files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Roland Černák: S Michalovcami chcem ísť do prvej šestky

Káder MFK Zemplín Michalovce sa rozrástol o ďalšieho Zemplínčana. Trénerovi Antonovi Šoltisovi bude počas jarnej časti k dispozícii dvadsaťjedenročný ofenzívny hráč Roland Černák. Rodák z Trebišova prichádza do Michaloviec na hosťovanie z Dunajskej Stredy odkiaľ by sem mal prísť aj Dominik Špiriak.

Roland Černák bude hosťovať v Michalovciach (foto fc dac)

Nie je tajomstvom, že Zemplínčania ho do svojich služieb v minulosti lanárili už viackrát. „Počul som o záujme Michaloviec aj predtým, ale vtedy to nebolo až také vážne. Som rád, že teraz sa mi naskytla možnosť prísť do tohto klubu. Čo sa týka mojich ambícií, chcem mužstvu pomôcť k postupu do prvej šestky. Verím tomu, že v máji budeme hodnotiť sezónu ako úspešnú,“ poznamenal pre Denník Korzár bývalý mládežnícky reprezentant, ktorý je použiteľný v útoku alebo na krídle. V Michalovciach by chcel nadviazať na jeseň 2017, kedy v drese Prešova strelil sedem gólov (jeden aj do siete Michaloviec). „Prichádzam do dobrej partie, viacerých chlapcov poznám, či už Kolesárovcov, ktorí tiež pochádzajú z Trebišova, alebo Regáliho, Griča a ďalších. Veľmi sa teším, že tu môžem byť. Proti Michalovciam sa mi zvyklo dariť a vždy sa mi na tomto štadióne hralo výborne. Dúfam, že im pomôžem gólmi a ľuďom budeme futbalom robiť radosť,“ podotkol Roland Černák.

 

Verí, že zdravotné patálie už pominuli

Odchovanec trebišovského futbalu si do lopty v roku 2018 príliš nekopol. Po dobrej spomenutej jeseni išiel na Žitný ostrov s cieľom vybojovať si miesto v základnej zostave. V apríli si ale v súboji treťoligovej rezervy s Galantou privodil zranenie triesla. Po ňom mu lekári odporučili trojmesačnú konzervatívnu liečbu. Bolesti však neustupovali, preto sa doktori rozhodli pokračovať v rovnakom liečení ešte ďalšie tri mesiace. Ani počas nich sa jeho zdravotný stav nezlepšil. „Jediným riešením teda bolo ísť pod skalpel, a tak som v posledný novembrový deň podstúpil operáciu roztrhnutej šľachy v oblasti triesla. Stále sa ešte necítim úplne fit, no snažím sa dať čím skôr dokopy. Verím tomu, že do dvoch týždňov budem úplne fit a potom konečne začnem naplno trénovať spolu s mužstvom,“ poznamenal pre Korzár k zdravotným patáliám Černák, ktorý verí, že v Michalovciach herne pookreje. „Na uplynulý kalendárny rok nebudem z futbalovej stránky spomínať v dobrom, ale predo mnou je nový a ja som presvedčený, že ten už bude v tomto smere oveľa lepší.“



Uverejnené: 15.01.2019 09:03:59 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.