files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Acosta na odchode, návrat Sulleya

Futbalisti MFK Zemplín utrpeli prehru aj vo svojom druhom prípravnom súboji pred jarnou časťou. Po tom, čo v sobotu prehrali v Debrecíne hladko 1:4 tentoraz nestačili na druholigový Slavoj Trebišov, ktorému na jeho umelej tráve podľahli tesne 2:3.

 

Španiel Acosta nepresvedčil...

Michalovčania v zápase, ktorý sa najskôr mal hrať na ich umelej tráve, no po výdatnej snehovej nádielke sa presunul do Trebišova, viedli rýchlo 1:0, no Jaroslav Kolbas dvoma gólmi otočil v prospech Slavoja. Fortunaligistovi sa ešte v prvom polčase podarilo vyrovnať, o tom, že Trebišovčania si pripíšu cenné víťazstvo ale rozhodol v druhom polčase skompletizovaním hetriku Jaroslav Kolbas. „Určite nie sme spokojní. Na druhej strane, opäť dostali šancu hráči, ktorí sú u nás na skúške a tí, čo na jeseň hrávali menej. S tým je spokojnosť, s ďalšími vecami nie,“ rozhovoril sa po druhej prehre v príprave tréner Michalovčanov Anton Šoltis. Tomu na ihrisku chýbala verva pobiť sa o lepší výsledok. „Prispôsobili sme sa súperovi. Urobili sme veľmi veľa chýb, hlavne v obrane. Zápas nám ukázal, na čom máme pracovať. Na skúšanie máme ešte jeden či dva zápasy, potom to už začneme ladiť na začiatok jarnej časti,“ dodal Anton Šoltis.

 

... Ukrajinec Zacharkiv naďalej ostáva s tímom

Čo sa týka kádra, príliš veľa zmien v ňom od začiatku prípravy nenastalo. Po jeseni siedmy tím Fortuna ligy skúša španielskeho stredopoliara Enza Maura Aravela Acostu a ukrajinského útočníka Jurija Zacharkiva. Obaja sa proti Trebišovu presadili strelecky, no aj tak celkom neuspokojili. „Ďalej zrejme s nami ostane iba jeden z nich. Acostu pošleme domov, Zacharkiv s nami ostáva aj naďalej,“ podotýka michalovský lodivod, ktorý ale má, čo sa týka kádra na tvári väčší úsmev oproti začiatku prípravy. „Postupne sa k nám pridávajú hráči. Minulý týždeň nastúpili do prípravy Diarra, Rota, či Žofčák s Turikom, v najbližších dňoch sa má vrátiť aj Carillo a takisto sa s nami začnú pripravovať aj reprezentanti do 21 rokov Peter Kolesár a Denis Petro.“

Z Legie Varšava by mal prísť opäť na hosťovanie Sadam Sulley

My len dodajme, že v najbližších dňoch sa má na skúške objaviť ďalší hráč a z Legie Varšava opäť prichádza na hosťovanie útočník Sadam Sulley, ktorý mal aj ponuku zo Senice. Otvorený je aj príchod ďalšieho reprezentanta do 21 rokov Dominika Špiriaka z Dunajskej Stredy, odkiaľ v týchto dňoch prišiel aj Roland Černák. Ten sa ale momentálne dostáva z dlhodobého zranenia, do tréningového procesu ho tak tréneri zapájajú postupne.

Peter Brendza



Uverejnené: 17.01.2019 09:21:30 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.