files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Obrazom – Víťazom druhého ročníka BFFC Žijúce legendy Prešov

Ešte v závere roka 2018, konkrétne v sobotu 29. decembra, sa v telocvični Gymnázia Pavla Horova uskutočnil druhý ročník futbalového turnaja Bisom Football Familly Club BFFC 2018. Turnaj sa stal pokračiteľom pilotného projektu, ktorý vznikol v závere roka 2017. Zúčastnilo sa ho dvanásť tímov, najviac sa darilo Žijúcim legendám Prešov, ktoré zvíťazili pred Bisonom a Čokoladkármi Trebišov. Turnaja sa zúčastnili viacerí aktívni futbalisti, medzi ktorými nechýbal ani kapitán MFK Zemplín Igor Žofčák, pod ktorého záštitou sa BFFC 2018 odohral.

„V priebehu roka 2017 sme dostali myšlienku rozlúčiť sa so starým rokom a "kalóriami", ktoré nadobúdame počas Vianočných sviatkov a zároveň využiť pohodovú rodinnú atmosféru týchto sviatkov, kedy sú si ľudia blízki a stretávajú sa v rodinách počas Vianoc. Podstatou turnaja BFFC nie je zárobková činnosť, ale ide o neformálne stretnutie športových nadšencov a milovníkov futbalu, známych a rodinných príslušníkov ku koncu roka. Samozrejme, je zapotreby brať do úvahy aj reklamnú a marketingovú stránku tohto turnaja na prezentáciu organizátora. Premium restaurant BISON Steakhouse & pub na ulici Masarykova 13 v Michalovciach sídli v blízkosti miesta konania turnaja, vedľa telocvične GPH. Vedenie BISON Steakhouse & pub opäť odviedlo kus práce a celý turnaj sa nesie v duchu vynikajúcej organizácie a starostlivosti o družstvá prihlásené aj z iných okresov. V roku 2017 sa na tento turnaj prihlásilo 10 družstiev, pričom ku koncu roka 2018 na druhý ročník sa prihlásilo viac ako 15 družstiev. Pre veľký záujem sme boli nútení turnaj uskutočniť "iba" s dvanástimi družstvami. Predpokladom ale ostáva fakt, že už teraz sa tešíme na ďalší ročník BFFC 2019, kedy predpokladáme dvojdňový turnaj," poznamenal organizátor turnaja Igor Ferjo.




Uverejnené: 22.01.2019 20:52:32

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623