files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Na niektorých úsekoch ciest Zemplína sa tvoria snehové jazyky a záveje

Na niektorých úsekoch ciest Košického kraja sa tvoria snehové jazyky a záveje. Ako pre TASR povedala technicko-prevádzková námestníčka riaditeľa Správy ciest Košického samosprávneho kraja Zuzana Fejesová, ide prevažne o okresy Trebišov a Michalovce.

"Od stredajšieho (23. 1.) večera, keď trochu nasnežilo, sa v okrese Trebišov začali tvoriť záveje a ráno, keď sa intenzívnejšie rozfúkalo, už aj v Michalovskom okrese. V ostatných okresoch Košického kraja sú bežné zimné podmienky. Horšie je to v úsekoch, ktoré sú pod úrovňou okolitého terénu," povedala s tým, že situácia nie je taká závažná ako v prvej polovici januára. Všetky cesty v Košickom kraji sú aktuálne zjazdné. "Sú však aj také úseky, kde je na vozovke päťcentimetrová vrstva snehu, tie sú horšie prejazdné", uviedla.

Komplikácie môžu vodiči pociťovať napríklad v úsekoch Malý Horeš - Veľký Horeš - Veľký Kamenec,  Cejkov – Borša,  Novosad - Kysta - Veľaty – Michaľany, Novosad - Hraň - Brehov – Cejkov, Zemplínske Jastrabie - Cejkov – Novosad, Viničky - Ladmovce – Zemplín, Malý Horeš - Veľký Horeš - Veľký Kamenec, Hrušov – Boľ, Kravany – Stankovce, Bačkov – Albinov, Čerhov – Veľká Tŕňa, Veľká Tŕňa - Malá Tŕňa či v okolí obce Kucany. "Od večera do rána očakávame sneženie. Keď vietor neustane, môže sa to zhoršiť, ale sme na to pripravení. Aktuálne sa venujeme odstraňovaniu snehu tak, aby sme ho v prípade ďalších snehových zrážok mali kde odtlačiť," vysvetlila. V okolí Moldavy nad Bodvou, Rožňavy a Spišskej Novej Vsi podľa jej ďalších slov cestári vykonávajú preventívnu kontrolu úsekov.

TASR



Uverejnené: 24.01.2019 13:51:00 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.