files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Veľké Revištia bez trénera, Sudimák asi skončil

Jediný zástupca sobraneckého okresu v tretej najvyššej futbalovej súťaži TJ Veľké Revištia začali prípravu na jarnú časť bez hlavného trénera Emila Sudimáka. Ten zrejme kvôli pracovným povinnostiam v po jesennej časti deviatom tíme v tabuľke Tipos III. ligy skupina Východ skončí.

„Trénerskú otázku momentálne riešime, prípravu zatiaľ vedú starší hráči. Sudimákovi nedovoľujú trénovať pracovné povinnosti a s najväčšou pravdepodobnosťou ho nahradí nový lodivod. Kým však nič nie je isté, viac vám k tomu nepoviem,“ povedal pre Denník Korzár manažér klubu Zdeno Hudák. Podľa informácii Denníka Korzár je v hre príchod trénera, ktorý je ošľahaný skúsenosťami z vyšších súťaži, aj v zahraničí. Keby nastala na trénerskom poste zmena, jednalo by sa v tejto sezóne už o tretiu. Prvých deväť kôl totiž Veľké Revištia viedol Bartolomej Petro.

V závere jesene viedol Veľké Revištia Emil Sudimák. Povedie ich aj v jarnej časti? (foto: Róbert Andrejov)

Okrem realizačného tímu nastanú v zime zmeny aj v kádri. Vo Veľkých Revištiach už nepokračujú legionári, konkrétne Francúzi Sadio Diarra a Masire Konate (ten je v príprave michalovského staršieho dorastu), aj Ukrajinci Mykyta Ivanov a Serhij Vorotylo. Z odchodov to nie je všetko, do Vranova nad Topľou sa vrátil Jakub Polačko a do Trebišova Patrik Hadek so Stanislavom Kotlárom. Zatiaľ jedinou posilou je Štefan Majerník, ktorý už pred časom v mužstve pôsobil. „Ostalo nás štrnásť, do jarnej odvety chceme ísť so 17-členným kádrom. V riešení sú nejakí hráči z regiónu. Spolupracujeme s Trebišovom, Vranovom či Michalovcami, odkiaľ by mali prísť nejakí hráči, ktorí sa nezmestia do ich kádrov,“ poznamenal Zdeno Hudák, ktorý nevylúčil, že do kádra prídu aj legionári. „Na skúške by sa mali objaviť jeden útočník z najvyššej bieloruskej súťaže a tiež aj dvaja Francúzi – záložník a útočník. Legionári však prídu len v tom prípade, ak sa nám nepodarí doplniť káder domácimi hráčmi.“



Uverejnené: 30.01.2019 10:29:59 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.