files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Smoliar Regáli sa chce vrátiť na začiatku nadstavby

Tréner MFK Zemplín Michalovce Anton Šoltis má počas prípravy hlavu v smútku nielen z nepriaznivých výsledkov svojho tímu, ale hlavne zo zdravotného stavu. Veď po sústredení v Tatranskej Lomnici trápili zranenia či choroby rovnú dvanástku hráčov! Jedným z nich je aj Martin Regáli. Ofenzívne tykadlo si naposledy koplo do lopty ešte v novembri minulého roka. Odvtedy sa zo zelených trávnikov vytratil. Z hry ho vyradila posunutá platnička, s ktorou pauzoval aj v sezóne 2015/2016.

„Prvýkrát sa mi bolesti ozvali už po zápase v Žiline. Potom som ešte zasiahol do dvoch duelov, ale ďalej som už pokračovať nemohol. Bolesť bola príliš veľká, aby som mohol hrať,“ rozhovoril sa pre Denník Korzár Regáli, ktorý si myslí, že problémy mohla spôsobiť aj zmena povrchu, keďže súboj pod Dubňom, po ktorom sa začali jeho zdravotné trampoty, sa hral na umelej tráve.

Odchovanec prešovského futbalu sa nezapojil ani do prípravy. Jeho zdravotným ťažkostiam by však čochvíľa mal byť koniec. „Nepociťujem už žiadne bolesti chrbta, iba nejaké drobné svalového charakteru, ale tie bývajú po dlhšej pauze bežné. Isté je, že mimo hry nebudem tak dlho ako pred tromi rokmi. Vtedy sa to natiahlo kvôli tomu, že doktori dlho nevedeli zistiť, aké zranenie ma limituje,“ uviedol pre Korzár Regáli. „Teraz sa pripravujem individuálne a o pár dní by som mohol začať zľahka trénovať už aj s mužstvom. Musím predovšetkým dohnať kondičné resty. Dúfam, že bude všetko v poriadku a čoskoro sa vrátim do zápasového kolotoča. Chcel by som stihnúť už začiatok nadstavbovej časti,“ dodal možný termín návratu rýchlonohý kridelník či útočník.

Odkedy účinkujú Zemplínčania medzi elitou, teda už štvrtý rok, odohral Regáli len 55 ligových stretnutí, čo dáva priemer len 16 súbojov za sezónu. V rozlete ho zakaždým zastavili zdravotné problémy. „Žiadnemu hráčovi na pohode nepridáva, keď je často zranený. Ani ja som nebol šťastný, keď som musel dlho stáť pre bolesti chrbta či po operácii kolena. Priznám sa, hlavou mi vírili všelijaké myšlienky, ale stále som sa snažil myslieť pozitívne. Je veľa hráčov, ktorí mali aj vážnejšie zdravotné problémy ako ja, ale dokázali sa z nich dostať a zranenia sa im potom už dlho vyhýbali. Verím, že aj sa k tomu dopracujem a budem už trénerom k dispozícii,“ zaželal si na záver Martin Regáli.



Uverejnené: 07.02.2019 10:27:14 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.