files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Chýba cestovný poriadok

 

 

Pre výstavbu kruhového objazdu na križovatke michalovských ulíc Špitálska - Saleziánov -  Š.Kukuru jazdí spoj mestskej hromadnej dopravy číslo 6 po Okružnej ulici. Jednu zo zastávok má pri obytnom bloku C/3 na sídlisku Juh.

 

Za normálnych okolností trasa „šestky“ vedie Štefánikovou, Kuzmányho a Špitálskou ulicou. Už viac ako mesiac,  tento spoj premáva v uvedenom smere. Nerozumiem však, prečo na  spomínanej novej zastávke nie je cestovný poriadok odchodov „šestky.“ Ak sa človek potrebuje niekam rýchlo presunúť, čo v súčasnej uponáhľanej dobe vôbec nie je zriedkavé, tak odchody MHD číslo 6 na zastávke jednoducho nenájde. Sú tam len časy súvisiace so spojmi, ktoré po Okružnej ulici premávajú pravidelne.

A tak si občan musí urýchlene pomôcť. Môže zavolať na dispečing SAD,  nie vždy však má šťastie na príslušných pracovníkov. Alebo jednoducho odbehne na neďalekú zastávku na Štefánikovej ulici, kde nájde cestovný poriadok uvedeného spoja. Odchody autobusov sa dajú hravo nájsť aj na internete. Ten však mnohí dôchodcovia jednoducho nemajú a ani s ním nevedia pracovať. Práve táto veková skupina dosť často využíva MHD.

Namiesto týchto komplikovaných úvah by stačila úplne, ale úplne, jednoduchá vec. Umiestniť odchody „šestky“ na zastávku. Je to robota trvajúca asi tak minútu. Stačí len prilepiť cestovný poriadok na príslušné miesto.

                                                                                                       (j)

 

 



Uverejnené: 25.08.2010 14:47:19 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.