files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín po remíze v Ružomberku blízko k prvej šestke

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v 21. kole Fortuna ligy na pôde MFK Ružomberok 0:0 a výrazne si tak priblížili šancu na účasť v prvej šestke. Zverenci trénera Antona Šoltisa základnú časť Fortuna ligy ukončia budúcu sobota, kedy o 14.00 hod. privítajú Trenčín.

Štart do zápasu síce vyšiel lepšie domácim, ktorí mali loptu na svojich kopačkách viac, prvú šancu si však vypracovali Michalovčania. V piatej minúte sa na hranici šestnástky zmocnil lopty Diarra, jeho následna strela ale išla mimo troch žrdí ružomberskej brány. O päť minút neskôr nakopol loptu do pokutového územia Matúš Vojtko, ani Sulley však z dobrej šance netrafil bránu. To ale boli na dlhší jediné akcie, ktoré stáli za to. V ostatných minútach sa totiž hral futbal prevažne medzi šestnástkami. Za zmienku stál akurát strieľaný center Kostadinova, ktorý nenašiel adresáta a Sulleyova zrazená strela na rohový kop.

Hneď v úvode druhého dejstva sa zaskvel michalovský brankár Matúš Kira, ktorý vyškriabal na rohový kop Kružliakovu hlavičku. Aktívnejší boli aj naďalej domáci, tí ale márne dobýjali michalovské hradby. Krátko po hodine hry Zemplínčania podnikli rýchlu kontru po pravej strane, Rota sa preštrikoval až do pokutového územia, no Sulleyovy na jeho center chýbal možno krok. Michalovčania aj naďalej odolávali. A nakoniec mohli aj zvíťaziť. Na začiatku poslednej desaťminútovky vyrazil Vojtkovu strela Macík na roh, v poslednej minúte zase Vojtkov center našiel v šestnástke úplne voľného Petra Kolesára, ktorý však minul ružomberskú bránu. Aj napriek tomu si Michalovčania domov odvážajú cenný bod a ich séria bez prehry je už na siedmych dueloch!

MFK Ružomberok - MFK Zemplín Michalovce 0:0
Žlté karty: 78. T. Bobček - 43. Casado, 55. Špiriak, 71. Sulley.
Rozhodovali: Somoláni - Vorel, Roszbeck.
Divákov: 1058.
MFK: Macík - Čurma, J. Maslo, D. Kružliak, Urdinov, Takáč - Brenkus (21. Jonec) Kostadinov, Gerec, Gál-Andrezly - Tandir (68. T. Bobček).
MFK: Kira - Rota, Špiriak, Bezkorovajnij, Vojtko - Casado - Diara, Danko (68. Kountouriotis), Grič, Kolesár (90+ Trusa) - Sulley.



Uverejnené: 02.03.2019 17:42:41 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.