files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Na Zemplíne lomcovali emócie. Rozhodca musel po skončení zápasu utekať z ihriska...

Záver štvrťfinálového zápasu Slovnaft Cupu medzi MFK Zemplín Michalovce a FK Poprad (2:1) mal nechutnú dohru. V druhom polčase sa viac bojovalo, rečnilo, hádalo, ako hralo. Oboma tímami lomcovali emócie, prichádzali viaceré tvrdé zákroky, dohrávanie súbojov a hádky. Hlavný arbiter Kamil Horváth, ktorý ukázal jedenásť žltých a dve červené karty (obe Michalovčanom), nedržal zápas pevne v rukách a po jeho konečnom hvizde musel dokonca utekať z ihriska. Ako osy sa na neho totiž vyrojili hráči druholigistu a len málo chýbalo k tomu, aby došlo k inzultácii...

Odpískal koniec skôr?

Hlavný arbiter pridal k riadnemu hraciemu času tri minúty a takmer presne na sekundu ho s ich uplynutím aj ukončil, keď nedovolil hosťom, ktorí vtedy hrali o dvoch hráčov v poli viac, dohrať priamy kop. Práve to vytočilo Popradčanov, ktorí si to s ním chceli rozdať ručne-stručne. Ako prvý sa na neho vyrojil jeho menovec Lukáš Horváth, ktorého nasledovali takmer všetci jeho spoluhráči na čele s realizačným tímom. „Rozhodca mal jednoznačne pridať k času aj ďalšie minúty. V nadstavenom čase totiž prišli dve červené karty, ako aj ďalšie strkanice a skoro vôbec sa nehralo. A keď je takú dobu hra prerušená, je normálne, aby ten čas bol k nadstaveniu pridaný. Nemôže sa takto ukončiť zápas, malo sa hrať aspoň 95 minút. Nechcem sa k rozhodcom vyjadrovať, ale ten, kto bol na futbale a videl jeho verdikty, si na neho úsudok spraví sám,“ povedal po zápase tréner FK Poprad Marek Petruš. Ten na následnú otázku, či bolo za prehnanými emóciami jeho zverencov aj nadstavenie odpovedal. „Bol to jeden z dôvodov!"

Vylúčenia mali byť aj na hosťujúcej strane

Emócie lomcovali aj domácim lodivodom Antonom Šoltisom. Ten prišiel o dvoch hráčov, keď boli v nadstavenom čase vylúčení stopér Carrillo a útočník Tounkara. Ten navyše vôbec vylúčený byť nemal, keďže faulu, za ktorý bol odmenený druhou žltou kartou sa dopustil Peter Kolesár. "Popradčania sa cítia byť ukrivdení? To skôr my, veď v druhom polčase mali byť vylúčení minimálne traja," konštatoval rozhorčený domáci lodivod, ktorý následne dodal. „Veľa emócie, veľa tvrdosti, nedovolené zákroky... Nebudem sa radšej k tomu vyjadrovať. Záver som už ani nevidel, radšej som predčasne odišiel do šatne. Toto už na trávniky nepatrí.”

Peter Brendza



Uverejnené: 13.03.2019 22:54:52
files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.