files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla naďalej pod vedením Miroslava Chudého

Hokejistov HK Dukla Ingema Michalovce aj v novej sezóne, v ktorej budú pôsobiť v najvyššej súťaži, povedie Miroslav Chudý. Skúsený 56-ročný lodivod je podľa oficiálnej stránky klubu dohodnutý na novej zmluve. Momentálne Chudý pracuje na zložení svojho realizačného tímu, ktorý sa má rozšíriť, ako aj na hráčskom kádri, v ktorom bude mať opäť hlavné slovo on.

„Sme dohodnutí s trénerom Miroslavom Chudým, že nás povedie aj v najvyššej súťaži,“ konštatoval pre oficiálnu stránku prezident Dukly Ingema Martin Burinský. „Tréner dokázal namotivovať mužstvo počas celej základnej časti, aj v ťažkých súbojoch play-off či baráže. Tým nás presvedčil a určite dostane šancu aj v novej sezóne. V týchto dňoch pracuje na skladbe realizačného tímu, ktorý by mal byť rozšírený minimálne o jedného človeka,“ pokračuje Burinský.

Novinkou je, že extraligový nováčik bude mať aj prvú fázu letnej prípravy. „Odštartovať by mala v pondelok 13. mája a prebiehať by mala do konca júna v domácich podmienkach,“ konštatuje manažér Dukly Peter Tirpák. Fanúšikov najviac samozrejme zaujíma zloženie kádra. V ňom ale novinky zatiaľ nie sú žiadne. „V kádri novinky nemáme. Môžem povedať to, že do prvej fázy letnej prípravy by malo nastúpiť asi sedemdesiat percent z kádra, ktorý si vybojoval najvyššiu súťaž,“ poznamenáva Peter Tirpák. „Kompetencie vo výbere hráčov bude mať naďalej pán Chudý. Do toho mu zasahovať nechceme,“ dodáva pre stránku extraligového nováčika jeho prezident Martin Burinský.



Uverejnené: 08.04.2019 14:45:07 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.