files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Budúcnosť Antona Šoltisa v Michalovciach otázna

Futbalistov MFK Zemplín Michalovce vedie už tretiu sezónu. Po dvoch ôsmych miestach tentoraz dosiahol historický úspech, keď s tímom, ktorý má v lige najnižší rozpočet, skončil na fantastickom piatom mieste. Aj preto sa vynárajú otázky. Ostane Anton Šoltis pri kormidle najvýchodnejšieho fortunaligistu aj v nasledujúcej sezóne, alebo sa rozhodne pre ďalšiu výzvu vo svojej ešte stále len začínajúcej trénerskej kariére?

Rodákovi z Košíc uplynie posledným májovým dňom kontrakt a hlasno sa šepká, že o jeho služby majú záujem iné slovenské kluby, ale aj kluby zo zahraničia. „Všetko je otvorené, s vedením michalovského klubu sme sa o ďalšej spolupráci ešte nerozprávali. Stretneme sa v najbližších dňoch a budeme debatovať. Čo sa týka záujmu z iných klubov, žiadnu konkrétnu ponuku som nedostal. Keby nejaká zaujímavá prišla a oslovila by ma, tak by som ju prijal. Uvidíme, čo prinesú ďalšie dni,“ poznamenal pre Denník Korzár Anton Šoltis.

Michalovčania začínajú s prípravou na ďalšiu sezónu v pondelok 17. júna. Či ju začnú aj so Šoltisom je teraz otázne. Zmeny však určite prídu v kádri. Hosťovanie skončilo Tounkarovi, Špiriakovi, Beskorovajnému, Kountouriotisovi či Sulleymu, záujem je aj o iných hráčov, ktorí sú pod zmluvami (hovorí sa o odchodoch Kiru, Rotu a Diarru). „Zatiaľ to boli len také oťukávačky, pretože prestupové okno sa ešte nezačalo. Uvidíme, ako dopadnú rokovania medzi všetkými stranami. Predpokladám však, že niekto odíde, lebo tento klub potrebuje peniaze z predaja hráčov. Múdrejší však budeme až vtedy, keď začne príprava,“ dodáva Anton Šoltis.

(pb - foto: Róbert Andrejov)



Uverejnené: 29.05.2019 08:48:52 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.