files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Galavečer michalovského hokeja sa opäť podaril

Galavečer hokeja, Spolu meníme históriu. Takýto názov niesla akcia, ktorú vo štvrtok 13. júna na Moteli Kamenec zorganizoval hokejový klub Dukla Ingema Michalovce. Akcia bola v prvom rade pripravená ako poďakovanie partnerom klubu, ktorý sa taktiež výraznou mierou zaslúžili o to, že michalovský hokej bude v sezónne 2019/2020 v najvyššej súťaži.

Účasť prijal aj šéf organizácie Pro hokej, ktorá zastrešuje najvyššiu Tipsport ligu Richard Lintner. „Je to veľmi milá akcia, ktorá sa podarila. Michalovská Dukla prostredníctvom vedenia ukázala, ako si váži všetkých partnerov a tak to má byť,“ zdôrazňuje majster sveta z roku 2002.

Galavečer michalovského hokeja sa uskutočnil už po druhýkrát. Po vlaňajšej úspešnej akcii chceli na to v Dukle nadviazať opäť. „Tento galavečer sme urobili preto, aby sme jednak našim partnerom odprezentovali ciele do najbližšej sezóny, zhodnotili tú predchádzajúcu sezónu a takisto slúži aj na poďakovanie za ich činnosť a pomoc klubu. Za klub sme radi, že tých partnerov je tu veľa a všetci sú ochotní pomôcť michalovskému hokeju,“ konštatuje šéf hlavného partnera HK Dukla firmy Ingema Marek Michajlo, ktorý je viceprezidentom nováčika Tipsort ligy.

V úvode galavečera moderátor Richard Hergott privítal na pódiu asistenta trénera Richarda Šechného, s ktorým spolu zhodnotili jeho hokejovú rozlúčku, ktorá sa odohrala v sobotu 1. septembra 2018 na michalovskom štadióne. Následne už prišlo aj k cieľom tímu v najbližšej sezóne, ktoré predostreli prezident klubu Martin Burinský a tréner Miroslav Chudý. Slovo dostal aj zástupca mesta, viceprimátor Jozef Sokologorský.

Tréner Miroslav Chudý predstavil mužstvo, ktoré by malo vstúpiť do extraligovej sezóne. V ňom sú ešte tri okienka, ktoré zaplnia noví hráči.

Následne prišlo aj k predstaveniu nových dresov, ktoré si obliekla nová michalovská posila Peter Boltun.





Uverejnené: 14.06.2019 10:07:09
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.