files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Futbalový Michalovce Cup opäť aj s Barcelonou!

Po piatich rokoch sa v Michalovciach opäť uskutoční dorastenecký futbalový turnaj Michalovce Cup a ten bude mať opäť kvalitné obsadenie. Opäť sa na ňom zúčastní španielsky gigant FC Barcelona. Zo Španielska príde aj ďalší popredný klub FC Sevilla. Okrem domácich Michaloviec sa zo Slovenska šiesteho ročníka turnaja zúčastní aj Dunajská Streda. Šesticu účastníkov doplní grécky Olympiakos Píreus a poľská Legia Varšava.

„Som veľmi rád, že po piatich rokoch sa nám podarilo obnoviť túto tradíciu v tak silnom zložení. Michalovciam v tomto roku patrí titul Európske mesto športu a tento turnaj je zaradený medzi top športové podujatia v meste,“ rozhovoril sa pre Denník Korzár športový riaditeľ MFK Zemplín Marek Zahorčák, ktorý k účastníkom turnaja dodal. „Teší ma, že Katalánci sa opäť rozhodli pre Michalovce Cup. Už teraz viem povedať, že Barcelona príde v najsilnejšom možnom zložení. Pricestuje k nám teda celá plejáda mládežníckych reprezentantov nielen Španielska, ale aj iných krajín. Jej výprava bude 35-členná.“

Michalovce Cup 2019 bude prebiehať od utorka 6. do piatku 9. augusta. Formát zostal nezmenený. Organizátori rozdelia družstvá do dvoch trojčlenných skupín, v ktorých sa stretnú systémom každý s každým. Diváci tak každý deň uvidia po dva zápasy. V záverečný, kedy prídu na rad súboje o umiestnenie, teda o piate miesto, o bronz a finále, až tri.



Uverejnené: 03.07.2019 13:58:53 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.