files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Casadou a Špiriakov koniec v Michalovciach, hľadanie útočníka nekončí

Ani vo svojom štvrtom prípravnom zápase neokúsili futbalisti MFK Zemplín Michalovce ako chutí víťazstvo. Po dvoch remízach a jednej prehre si tentoraz na pôde tretieho tímu maďarskej ligy DVSC Debrecín pripísali ďalšiu hladkú porážku, keď účastníkovi predkola Európskej ligy podľahli 1:4.

Aj napriek vysokej prehre treba podotknúť, že Michalovčania podali najlepší výkon v príprave. „S herným prejavom som spokojný, s výsledkom nie. Väčšinu zápasu sme hrali oku lahodiaci futbal. Dokázali sme vychádzať z ťažkých herných situácií, ale musíme ešte zlepšiť tie v okolí hosťujúcej šestnástky, ktoré sme nevyriešili dobre. Málo sme sa pokúšali o zakončenie a potom sme strácali lopty, za čo nás súper trestal. Chlapci musia v zakončení zobrať viac zodpovednosť na seba. Výsledok mal byť iný, ale taký je futbal. Za predvedený dojem nám ani v lige body dávať nebudú,“ uviedol pre Denník Korzár lodivod MFK Zemplín.

Španiel Casado v Michalovciach pokračovať nebude

Ten už nemal v zápase k dispozícii slovenského mládežníckeho reprezentanta Dominika Špiriaka a španielskeho stredopoliara Joseho Casada. Obaja v tíme končia. Špiriakovi sa končí hosťovanie z Dunajskej Stredy a na novom zatiaľ nie je dohoda a Casado sa po pol roku strávenom v Michalovciach vracia do svojej vlasti, kde bude hrať tretiu ligu. Okrem nich už realizačný tím nepočíta ani s Brazílčanom Herrerom, ktorý v tíme končí takisto. „Je to mladý hráč, ako väčšina jeho krajanov šikovný s loptou, ale na druhej strane príliš mu nevonia bránenie,“ poznamenáva Šoltis. Posledné dva zápasy odohral za Michalovce aj 19-ročný krídelník Patrik Chovan, kmeňový hráč Senice, ktorý v jarnej časti hosťoval v Námestove. „Je to priamočiary hráč s dobrou ľavačkou, ale bolo na ňom vidieť, že hrával nižšiu súťaž. Asi ho posunieme do Trebišova, ktorý o neho prejavil záujem. Ak sa tam vyhrá a nazbiera ďalšie skúsenosti, nie je vylúčené, že ho potom opäť zavoláme do prípravy.“ K ďalším zmenám v kádri sa Šoltis pre Korzár vyjadril nasledovne: „Je pravdepodobné, že ešte niekto odíde. Čakáme, na ktorých našich hráčov prídu ponuky. Čo sa týka príchodov, nevyhnutne potrebujeme hrotového útočníka, ale to sa nám to podarí poriešiť až v auguste.“



Uverejnené: 06.07.2019 09:37:14 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.