files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Petrovce doma zvíťazili nad Gečou

 

Po minulotýždňovej vysokej prehre sa domáci pustili do súpera z Geče bez rešpektu. Zápas dotiahli do víťazného konca a získali tri body aj vďaka premenenej penalte Demetera.

Domáci futbalisti chceli odčiniť vysokú prehru spred týždňa, keď na pôde Slivníka inkasovali debakel 0:5. Tento cieľ začali napĺňať už po štvrťhodine hry, v pokutovom území hral hosťujúci obranca nedovolene rukou a následnú penaltu premenil Demeter – 1:0. V ďalšom dejstve prvého polčasu sa nebolo veľmi načo pozerať, zaujala až 45. minúta, najprv strelu hosťujúceho Postredného s námahou vyrazil gólman Regenda a vzápätí domáci Mráz po úniku netrafil bránu Geči. Zaujímavejšiu druhú štyridsaťpäťminútovku odštartoval opäť Mráz, ktorý po prihrávke Demetera so šťastím prekonal brankára Groška a zvýšil na 2:0. Po hodine hry mali hostia po faule Gajdoša výhodu priameho kopu, ale kapitán Bartok ho poslal nad bránu Regendu. Na druhej strane Špak pekne vysunul striedajúceho Gronoviča, ten z dobrej pozície minul Groškovu svätyňu. V 68.minúte Geča pohrozila hlavičkou Ľ. Lovasa, ktorá letela tesne vedľa, no o 10 minút sa predsa len dočkala, z ľavej strany zahrával trestný kop Litványi a nikým nekrytý Andrejkovič hlavou znížil na 1:2. Posledné slovo priemerného duelu patrilo domácim, v 87. minúte využil nedôraznosť stopéra hostí Mráz a blafákom na brankára Groška stanovil výsledok stretnutia na 3:1 pre Petrovce n./L.


 

Petrovce nad Laborcom – Geča   3:1 (1:0)

 

Góly: 15. Demeter (11 m), 55. a 87. Mráz – 78. Andrejkovič.

ŽK: V. Gajdoš (Petrovce n./L.)

Pred 100 divákmi rozhodoval Tomeček.

 

TJ DRUŽSTEVNÍK: Regenda – V. Gajdoš, R. Sninský, M. Miker, Pčolinský – Gačko (57. Gronovič), L. Lakatoš, Špak (82. Talnagi), M. Ferko (72. J. Revák) – Demeter, Mráz. 

                             Robo Andrejov



Uverejnené: 06.09.2010 18:23:32 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.