files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Rádio Šírava na novej frekvencii 93,9 MHz

Rádio Šírava začne vysielať na novej frekvencii 93,9 MHz v najbližších týždňoch. Rada pre vysielania a retransmisiu mu licenciu na rozhlasové vysielanie udelila v máji.

Licenciu už máme právoplatnú, čakáme ešte na povolenie od  Úradu pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb. Veríme, že nám ho pošlú v najbližších týždňoch. Z našej strany sme im dodali všetky potrebné podklady,“ informoval Štefan Pokoželec, výkonný riaditeľ Rádia Šírava.

Stanica by chcela začať vysielať ešte počas tohto leta. V éteri sa najprv objaví hudba. Po spustení FM vysielania budeme pár týždňov hrať, aby si nás poslucháči na novej frekvencii naladili. Postupne budeme zaradzovať do vysielania upútavky, predstavíme moderátorov a samozrejme budeme informovať  o ostrom štarte programovej skladby. Poslucháči sa môžu tešiť na moderované vysielanie ráno a popoludní, ďalšie relácie budeme pridávať postupne,“ prezradil Vladimír Bučko, programový riaditeľ Rádia Šírava. Rádio Šírava vysiela z nového štúdia v Michalovciach. V súčasnosti môžu poslucháči stanicu počúvať cez internet. Program tvorí hudba a súťaže. Rádio Šírava online vyhľadáva stále viac poslucháčov. Ukazujú to prieskumy počúvanosti aplikácie radia.sk, kde patrí k najpočúvanejším východoslovenským rádiám. Po spustení FM vysielania na frekvencii 93,9 MHz by mali mať možnosť rádio počúvať poslucháči v Michalovciach, Humennom, Vranove nad Topľou, Sobranciach a okolitých obciach.




Uverejnené: 22.07.2019 12:54:41 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.