files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Vynikajúca séria Palínčanov

 


Palínsky nováčik sa stáva šťukou jesennej časti V.futbalovej ligy Juhovýchod.  Vo včerajšom meraní síl zdolal herne vyspelú Boršu. Dosiahol štvrté víťazstvo v rade, pričom už v štvrtom súboji za sebou nedostal gól a je na špici tabuľky.  Bude táto úspešná séria platiť aj po najbližšom zápase v Cejkove?

Domáce mužstvo sa aj vďaka podpore vetra s chuti pustilo do kvalitného súpera. V 3. min. Mar. Dzurjo odcentroval z ľavej strany, T.Virčík v páde vystrelil, ale bránu minul. O štyri minúty neskôr Mar.Dzurjo vysunul Kovalíka, ktorý postupoval sám na gólmana. Lenže ten mal k lopte bližšie a bez problémov ju chytil. Po štvrťhodine duelu Vajda prihral Mich. Dzurjovi, ktorého strela po zemi preletela popri ľavej žrdi. Po dvadsiatich minútach súboja sa už Palín dočkal gólovej radosti.  Z ľavej strany Vajda zahral rohový kop, loptu zachytil aktívny Mar. Dzurjo a jeho hlavička skončila v sieti - 1:0. Osem minút pred záverom I.polčasu sa osmelili aj hostia. Kanonier Ruščančin spoza šestnástky bez prípravy vypálil, ale lopta smerovala tesne vedľa brány. V 55. min. založil ďalšiu ofenzívnu akciu bratia Dzurjoví. Michal nahral pred bránu Mariánovi, ale jeho pokus gólman Sirovec chytil. Po dvoch tretinách zápolenia Kontuľ spoza šestnástky tvrdo vystrelil a lopta prefrčala popri spojnici brvna a žrde. V 69. min. zverenci trénera Jána Gajdoščíka zvýšili vedenie. Kontuľ realizoval rohový kop, Mar.Dzurjo posunul loptu na Vajdu, ktorý loptu zblízka dokopol do boršianskej svätyne - 2:0. V 87. min. ešte jeho spoluhráč T.Virčík po zemi mieril mimo. Víťazstvo palínskeho tímu je zaslúžené.


 

Štatistika

 

Palín - Borša 2:0 (1:0)

Góly: 21.Mar.Dzurjo, 69.Vajda,

 

ŽK: Mar.Dzurjo - Behyňa, Hencel, pred 150 divákmi rozhodoval Roka. 

 

Palín: Forgáč - Andrejo, Zacher, Ondočík, Kaššaj -  Mich.Dzurjo, Kontuľ, Kovalík, Kontuľ (90. S.Virčík) - Mar.Dzurjo (83.Balogh), T.Virčík, Borša: Sirovec - Hajdu, Behyňa, Toronyi, Fedor - Hencel, Mihók, Kováč, Gánoczi (89.Džubák), - Ruščančin (46.Szálka, 82.Tóth), Horňák.                                                                                                                                         

Zvyšné výsledky V. ligy: Michaľany – Cejkov 2:1, Sečovce – Streda 1:0, Sokoľany – Lastomír 3:1, Čičarovce – Poproč 6:0, V. Horeš – Slivník 6:3                                                      

 

                                                                                                                               (jan)



Uverejnené: 06.09.2010 18:27:41 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.