files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Obrazom: Permanentkové šialenstvo na zimnom štadióne

Michalovská Dukla Ingema spustila v sobotu 27. júla na zimnom štadióne oficiálny predaj permanentiek na novú sezónu. Tak ako sa čakalo, záujem bol obrovský. Cestu na štadión si hneď v prvý deň našlo zhruba 200 záujemcov. Tých čakalo aj prekvapenie v podobe chutného guľášu, ktorý im dávkovali samotní hráči HK Dukla. Nechýbala ani autogramiáda či fotenie sa s prítomnými hráčmi.

Prvý záujemca čakal od pol druhej ráno

Permanentky sa predávali v dvoch pokladniach. V prvej si ju mohli kúpiť bežní fanúšikovia, v druhej členovia fanklubu. Ako prvý si prišiel po permanentku pán Marián z Michaloviec. Ten prišiel pred štadión už o pol druhej ráno. „Prišiel som sem autom, v ktorom som si chcel ešte pospať. Najskôr som prišiel pred B-tribúnu, kde sa ale spať nedalo kvôli hluku z neďalekého pohostinstva,“ smeje sa pravidelný návštevník športových podujatí v Michalovciach. Jeho ochotu stáť v rade už tak skoro ocenilo aj vedenie klubu. Prezident Dukly Martin Burinský mu odovzdal niekoľko drobných predmetov súvisiacich s Duklou a Mariánovi sa ušla aj limitovaná šiltovka nováčika Tipsport ligy.

 

Prvý záujemca o permanentku na premiérovú sezónu Dukly v najvyššej súťaži Marián (Michalovce, 51 rokov - prvý z prava) prišiel pred štadión o pol druhej ráno.

Ďalší predaj počas prípravných duelov

Permanentky na premiérovú sezónu michalovského hokeja v najvyššej súťaži si môžete zakúpiť aj naďalej. Predaj na štadióne bude pokračovať aj v ďalších týždňoch počas prípravných duelov.

 

Fanúšikovia si mohli pochutiť na guľáši, či pive alebo kofole.

 

Nechýbala ani autogramiáda či fotenie s hráčmi.

Peter Brendza



Uverejnené: 29.07.2019 13:17:10
files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.