files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Juniori HK Mládež Michalovce v príprave

Prípravu na ľadovej ploche v týchto dňoch začali aj juniori HK Mládež Michalovce Tí budú opäť štartovať v prvej lige, teda v druhej najvyššej juniorskej súťaži na Slovensku.

Čo sa týka prípravy, jej druhú fázu odštartovali michalovskí juniori v druhej polovici júla. Najskôr začali na suchu, postupne pridali aj ľadovú plochu. „Káder vyzerá sľubne. Momentálne je v ňom ale aj viacero hráčov, ktorí zvažujú aj iné možnosti. Pripravujú sa s Duklou a v prípade, že jej tréneri budú počítať s týmito hráčmi, bude to dobré aj pre juniorku, keďže tu ostanú a pomôžu nám. Z vekových dôvodov skončil akurát Rado Mesároš, ostatní chlapci môžu hrať aj v tejto sezóne, takže káder môžeme mať dosť silný. Uvidíme ale, ako sa chlapci rozhodnú, či budú pokračovať v Michalovciach, alebo v iných tímoch,“ zdôrazňuje Ivan Boržík, ktorého zverenci sa v príprave stretnú s mužmi Trebišova a juniormi Prešova.   

Prvá liga juniorov bude mať po roku znova celoslovenský rozmer. Vlani bola jej základná časť rozdelená na skupinu Východ a Západ. „Aktuálne je do súťaže prihlásených desať družstiev. Okrem nás sú to Prešov, Liptovský Mikuláš, Hoba Bratislava, Ružinov, Považská Bystrica, Topoľčany, Trnava, Piešťany a Dubnica,“ podotýka tréner juniorského výberu Ivan Boržík, ktorý nás následne informoval o pravdepodobnom hernom systéme súťaže. „Najskôr sa bude hrať základná časť, v ktorej si každý s každým zahrá raz doma a raz vonku. Podobne to bude aj v Extralige. V polovici novembra po skončení základných častí sa súťaže budú spájať. Šesť tímov v Extralige si zahrá každý s každým, k ďalším štyrom pribudnú dvaja najlepší z prvej ligy. Následne sa najlepšia dvojica z druhej skupiny pridá do play-off k najlepšej šestke a doplnia ich ďalší dvaja z prvej ligy. Hrací model teda vyzerá veľmi zaujímavo aj pre prvoligistov, ktorí si môžu zahrať s najlepšími tímami na Slovensku.“

Kader juniorov HK Mládež Michalovce

Brankári: Rastislav Hancin, Adam Hnat, Miroslav Gombár.

Hráči: Peter Mičej, Igor Šveda, Filip Kakoš, Denis Šulof, Matúš Šeba, Juraj Jaško, Lukáš Gurčík, Samuel Havrilko, Lukáš Lačný, Tomáš Kovka, Adam Filip Gavura, Dominik Borov, Matej Farkaš, Erhan Can Opryska, Dominik Spišák, Jaroslav Šiňanský, Richard Duhoň, Denis Gurčík, Adam Buraľ, Dominik Bereš.



Uverejnené: 02.08.2019 16:35:00
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.