files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín aj naďalej posilňuje. Prichádza Grék Savvidis, v hre aj príchod Rolanda Černáka

Nelichotivá situácia v tabuľke stále núti predstaviteľov MFK Zemplín Michalovce rozširovať káder. Po Brazílčanovi Bezerrovi, Grékovi Popovitschovi, ukrajinskom stopérovi Vadimovi Červakovi a tureckom ľavom bekovi Emrem Bekirovi pribudli ďalší traja hráči.

Grék Savvidis v Michalovciach už hral v sezóne 2015/2016 (foto: Róbert Andrejov).

Ako informuje Denník Korzár, do tímu prichádza Grék Kyriakos Savvidis. Dvadsaťštyriročný krídelník už v Michalovciach pôsobil v jarnej časti sezóny 2015/2016. V utorok sa prvýkrát na tréningu objavil 27-ročný nigérijský útočník s francúzskym pasom Issa Modibo Sidibé, ktorý naposledy hájil farby tímu FC Mulhouse, predtým hral aj za marocký Kawkab Marrakech, kyrgyžský FC Alay, alžírsky ASM Oran, bieloruský Dnepr Mogilev či nigérijskú Akokanu FC. O dva dni sa lodivodovi Antonovi Šoltisovi hlásila ďalšia nová tvár, 22-ročný ukrajinský stopér Serhij Melinyšyn. Urastený zadák je odchovancom FC Karpaty Ľvov, neskôr hrával za Volyň Luck a naposledy za Olimpik Doneck. „Sidibé aj Melinyšyn sú u nás zatiaľ iba na skúške. Necháme si ich u nás niekoľko dní, aby sme ich bližšie spoznali a potom sa rozhodneme, či ich angažujeme,“ vyjadril sa pre Korzár tréner Anton Šoltis, ktorý následne dodal. „Som rád, že sa zvýšila konkurencia v tíme. Pre našich hráčov je to veľmi dôležité, pretože iba takto budú pracovať na sto percent. Aj nám trénerom sa už robí ľahšie, keď máme na tréningoch toľko hráčov. Verím, že sa to odzrkadlí aj v zápasoch a naše výsledky sa budú iba zlepšovať. Už najbližšie nás čaká ťažký duel so Senicou, v ktorom už potrebujeme bodovať.“

Ukrajinskí stopéri Melišyn (vľavo) a Červak (foto: Róbert Andrejov).

Michalovský lodivod, ktorého zverenci doteraz nielenže nezabodovali, ale nestrelili ešte ani jeden gól, už v sobotu proti Senici bude mať k dispozícii kapitána Igor Žofčáka a aj ďalšieho stredopoliara Jozefa Šimona Turíka. Tí v treťom kole v Zlatých Moravciach chýbali kvôli zraneniam. V uplynulých týždňoch sa hovorilo aj o návrate útočníka Rolanda Černáka, ktorý s Michalovčanmi trénoval už v zime a objavil sa aj teraz v lete. Aká je situácia s ním? „S Černákom sme stále v kontakte. Hráč takých kvalít, ako je on, by sa nám rozhodne zišiel. Uvidíme, stále je to otvorené. Momentálne však s nami netrénuje,“ dodáva pre Korzár Šoltis.



Uverejnené: 08.08.2019 15:53:55 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.