files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Využijú Michalovčania zemetrasenie v Seredi na zisk troch bodov?

Po tretíkrát v sezóne sa v sobotu od 19.00 hod. na domácom trávniku predstavia futbalisti MFK Zemplín Michalovce. Najvýchodnejší fortunaligista po prehre a výhre verí v ďalšie víťazstvo, ktoré by pre neho znamenalo tretí ligový duel bez prehry. Bude to mať ale náročné, keďže v rámci šiesteho kola privíta vlani takisto účastníka skupiny o titul ŠKF Sereď.

Michalovčanom sa po výhre 3:0 nad Senicou a remízou 1:1 na horúcej pôde Dunajskej Stredy dýcha lepšie. „Samozrejme, nálada je už lepšia, ako bola po troch kolách. So získanými bodmi vzrástla aj pohoda v tíme a nálada je tak uvoľnenejšia. Ja verím, že to v sobotu všetko pretavíme v predvedený výkon a tri body ostanú doma,“ rozhovoril sa tréner MFK Zemplín Anton Šoltis.

Súperom jeho tímu bude v minulej sezóne takisto šťuka Fortuna ligy. Seredčanom sa ako nováčikovi podarilo prebojovať do najlepšej šestky na Slovensku, čo by určite pred sezónou nepovedal nikto. Na druhej strane, v súčasnosti sa v tíme mení atmosfére. Nový tréner Macedónčan Vojneski zdá sa vládne „tvrdou rukou“, čo si odniesli lanské opory zadných radov Martin Sus aj kapitán Ľubomír Michalík a v klube skončil aj Roman Čavojský, doterajší športový riaditeľ. „Každý má svoje problémy, aj my ich máme,“ nechcel Šoltis príliš rozoberať tému zemetrasenie v Seredi, no nakoniec k nej dodal. „Určite by som netvrdil, že sú v nejakom rozklade. Zmeny v tíme môžu totiž zapôsobiť oboma smermi. Samozrejme, každý vníma tie problémy, ktoré tam vyšli teraz na povrch. My to ale musíme hodiť za hlavu a sústrediť sa na svoj výkon. Oproti minulej sezóne sú v oboch tímoch zmeny. Tam je nový tréner, aj noví hráči, aj my máme nových hráčov. Čaká nás ťažký súper, ktorý je možno teraz ťažšie čitateľný. Aj preto sa musíme maximálne koncentrovať, aby sme doma získali dôležité tri body.“

Peter Brendza 



Uverejnené: 23.08.2019 14:31:01 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.