files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Učitelia ukázali svoje športové výkony


Po úspešnom realizovaní predošlých ročníkov a veľkom záujme účastníkov o športovú olympiádu, sa aj v tomto roku v Petrovciach nad Laborcom  pripravil v poradí 5. ročník športového podujatia pod názvom „Šport nás spája“. Podujatie organizoval Spoločný školský úrad so sídlom vo Vinnom a obec Petrovce nad Laborcom.

 

Zašportovať si prišli nielen učitelia materských a základných škôl, ktorým bol venovaný tento deň, ale aj školníci, zamestnanci obecných úradov ba dokonca i starostovia z obcí Vinné (štatutár - Ing. Jozef Kráľ), Staré (Albert Dunca), Veľké Revištia (Martin Hrunka), Petrovce n/L (Ing. Štefan Rovňák) a odborná zamestnankyňa SocÚ – Vinné, PaeDr. Zdenka Hlavačová PhD.. Ľudovým spevom ich privítala ženská spevácka skupina z Petroviec n/L.


 

Čakalo na nich množstvo hier

 

Podujatie moderovala  Mgr. Eva Matuchová, odborná zamestnankyňa SocÚ – Vinné, v úvode privítala športom naladených zúčastnených športovcov, ktorí ešte pred začiatkom olympiády museli zložiť svoj sľub. Športovalo sa v netradičných disciplínach ako napríklad stonožka – chôdza pomocou švihadiel, chod choduľami, labyrint, šípky, streľba zo vzduchovky, striekanie vodným delom, curling s medicimbalmi. Súťažilo sa tiež o najsexi a najhúževnatejších súťažiacich. Išlo o jednoduché hry, spojené zábavou s humorným charakterom.  „Cieľom tohto športového dňa bolo obnoviť tradíciu stretávania sa učiteľov a zamestnancov školstva i obecných úradov, ale najmä aby sa všetci pred otvorením nového školského roka odreagovali, uvoľnili a oddýchli od povinností, zabavili sa či porozprávali o problémoch v školách“, povedal Rovňák, starosta Petroviec n/L. Na záver bola pripravená tombola, vyhodnotili sa výsledky, odovzdali ceny. Na záver  sa podával  chutný guľáš, ktorý pripravili kuchárky MŠ.


 

V sobotu sa rozlúčili s letom

 

V sobotu sa obyvatelia obce Petrovce n/L mohli tešiť na ďalšiu hudobno - tanečnú akciu, ktorá sa každoročne koná na futbalovom ihrisku. Program sa začal tradičným zapálením vatry, spojený so 66. výročím SNP, čím sa odštartoval večer plný skvelej hudby pre mladých a aj tých skôr narodených. Poďakovanie za prípravu vatry patrí aktivačným pracovníkom z obce, vďaka ktorým mala vatra všetky atribúty.  Organizátorom bol obecný úrad. Pre  prítomných bolo  prichystané občerstvenie, podával sa guľáš, nezabudlo sa ani na najmenších, tým zase rozdávali sladkosti. Počas večera ich na hlavnom pódiu sprevádzali Djs: Ika Sali, Herak & Julien G, Lloyd F, Reneek, Chico, Cosmo, Gugino & Casper. O ľudovejší charakter zábavy sa na druhom pódiu postarala živá hudba v podaní tria Pacifik.                                 (mk)

 



Uverejnené: 14.09.2010 10:32:14 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.