files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Brankár Marton s premiérovým čistým kontom v drese Dukly

 

Vyše roka musel čakať brankár Dukly Róbert Marton na to, ako chutí čisté konto v michalovskom drese. Hoci v minulej sezóne viackrát inkasoval iba raz, rovnako aj počas nedávnej prípravy, klasický shoot-out si nepripísal ani za ten svet. Až prišiel nedeľňajší duel s Piešťanmi, víťazstvo Dukly 2:0 a Martonov pocit, aký nezažil už veru poriadne dávno.


 

Robo od začiatku dával cítiť, že bude výraznou oporou, ale keď na začiatku druhej tretiny pri práve začínajúcej presilovej hre súpera zbytočne vyhodil puk nad mantinel, chytal sa za hlavu. „To preto, že som mužstvo zbytočne vystavil tlaku počas dvojnásobného oslabenia. Počul som, že spoluhráč mi kričí, aby som mu prihral, on však chcel, aby som puk nechal. Bolo to nedorozumenie, ale našťastie bez inkasovaného gólu.“ Taký bol napokon celý zápas v podaní tohto skúseného brankára, ktorý mohol o svoj čistý štít prísť viackrát, ale najviac mu vari priháralo 14 sekúnd pred záverom zápasu, keď piešťanský Chylo osamotený zakončoval spred bránoviska. „Myslím, že mu puk dobre nesadol. A keby som aj inkasoval, žiadna tragédia by to nebola, pretože k vyrovnaniu by už pre krátkosť času určite nedošlo. Samozrejme, čisté konto ma teší a som rád, že som neinkasoval ani raz,“ doplnil Róbert Marton, ktorého potešil aj bojovný výkon celého mužstva, ale hlavne zodpovedná hra defenzívy.

 

V utorok o 17.00 hod. je na programe zemplínske derby s Trebišovom, ktorí po druhýkrát za sebou zvládol samostatné nájazdy a po triumfe v Topoľčanoch v nedeľu vyhral rovnakým spôsobom aj na ľade Považskej Bystrice. „Na derby sa nesmierne tešíme určite nielen my, ale aj diváci. Pre mňa je to špecifický súboj, keďže som v derby chytal za Trebišov proti Michalovciam a v minulej sezóne aj v opačnom garde. Našim cieľom bude víťazstvo, ale ešte predtým by som chcel upozorniť, že hokej hrajú nie mená, ale hráči na ľade. Pozor preto na súpera, ktorý bude určite veľmi nepríjemný,“ dodal Róbert Marton.   

                                                                                                                                        (JUKE)



Uverejnené: 14.09.2010 11:00:30 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.