files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Kira odchod z Michaloviec nerieši: Čo bude, bude...

Už dlhší čas sa povráva o odchode brankára MFK Zemplín Michalovce Matúša Kiru. Dvadsaťpäťročný rodák z Kolonice sa postupnými krokmi prepracoval medzi najlepších ochrancov svätyne vo Fortuna lige a zdá sa, že najvýchodnejší účastník najvyššej slovenskej futbalovej súťaže mu začína byť priúzky.

„Pokiaľ viem, klub dostal jednu oficiálnu ponuku,“ skonštatoval v úvode prípravy tréner MFK Zemplín Jozef Majoroš, ktorý nechcel konkrétne definovať ani klub a ani krajinu, odkiaľ ponuka prišla (vzhľadom na dobré meno slovenských brankárov, aj golmanov z východného Slovenska by to mohlo byť Poľsko...). „Samozrejme, o našich hráčov záujem je. Každý sa chce posúvať dopredu. Matúš je dobrý brankár, ktorý svoje kvality ukázal aj v jesennej časti. Pokiaľ príde na neho, alebo na iného hráča adekvátna ponuka, určite brániť nikomu v napredovaní kariéry nebudeme,“ pokračuje Majoroš.

Matúš Kira nechýbal na prvom tréningu MFK Zemplín v roku 2020. Či sa objaví v bráne aj v prvom ligovom zápase to teraz ešte isté nie je...

Skúpejší na slovo bol aj samotný Kira. „Prípravu som začal v Michalovciach, takže som stále tu. Uvidíme, čo sa udeje v najbližších dňoch. Zatiaľ som stále hráčom Michaloviec,“ podotýka michalovská brankárska jednotka, ktorá ešte nevedela povedať, či na jar predlží svoju 270 minútovú sériu bez inkasovaného gólu vo Fortuna lige a opäť sa tak pokúsi o rekord bez inkasovaného gólu. Ako je známe, vlaňajší rekord patrí s 546 minútami bez gólu patrí práve jemu. „Zatiaľ som hráčom Michaloviec. Uvidíme, čo sa stane v najbližších dňoch. Ja sa nikam netlačím, aj keď už sám cítim, že by som sa chcel posunúť ďalej. Čo bude, bude...,“ dopĺňa k prestupovým špekuláciám Kira.

Peter Brendza



Uverejnené: 08.01.2020 10:52:00 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.