files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla Ingema prehrala v Košiciach opäť 0:3

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce prehrali v zápase 45. kola na ľade HC Košice 0:3. Zverenci trénera Miroslava Chudého aj napriek tomu zostali na siedmom mieste v tabuľke. Najbližšie sa takisto predstavia u súpera, keď v piatok odohrajú zápas v Budapešti proti MAC.

Hneď v úvode zápasu putovali na trestnú lavicu po vzájomnom vylúčení Rapáč  s Ťavodom. Hra štyroch proti štyrom nič zaujímavé nepriniesla, po ich návrate na ľad ale mali hostia obrovskú šancu, keď sa na Košarišťana rútil sám Korhonen, ktorý ale nájazd na gól nepremenil. V dvanástej minúte putoval na trestnú lavicu domáci Slovák, presilovku však Dukla nezahrala dobre a po jej konci mohla dokonca inkasovať, keď Dávid Skokan v dobre šanci trafil iba do Adama Trenčana. Na druhej strane chvíľu predtým do Košarišťana mieril Lukáš Hvila. V sedemnástej minúte pred Košarišťanom nepresne zakončoval Bdžoch, udrelo tak na druhej strane. Marcel Haščák sa v strednom pásme zmocnil puku, predral sa michalovskou obranou a nedal šancu ani Trenčanovi 1:0.

Do druhej tretiny si domáci preniesli presilovku po faule Safaralejeva, no dlho si ju nezahrali, keď sa faulu dopustil aj Dávid Skokan. Následne hostia nepotrestali ani vylúčenie Čížeka, za čo pykali v 33. minúte, keď sa presadil Branislav Rapáč. Ešte predtým prišlo excelentné zakončenie Košarišťana po strele Lalancetteho.

V tretej časti už domáci kontrolovali priebeh hry. Nepúšťali Michalovčanov do žiadnych šancí a nedovoľovali im tak ani pomýšľať na kontaktný gól. O ten sa pokúsili zverenci trénera Miroslava Chudého v samom závere aj odvolaním brankára Trenčana, Dávid Skokan ale gólom do prázdnej brány pečatil konečný výsledok na 3:0.   

HC Košice - HK Dukla Ingema Michalovce 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Góly: 18. Haščák, 33. Rapáč (Bortňák, Sukeľ), 58. Skokan (Sukeľ).
Vylúčení: 7:5. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Stano, Nagy – Kacej, Kis-Király. Divákov: 5359.
HC: Slovák, Koch, Pavlin, Repe, Čížek, Růžička – Květoň, Chovan, Haščák – Belluš, Skokan, Sukeľ – Rapáč, Bortňák, Klhůfek – Milý, Suja, Jokeľ.
HK DUKLA INGEMA: Trenčan - Ťavoda, Ventelä, Pukka, Mesikämmen, Bdžoch, Hančák, Zekucia – Korhonen, Lalancette, Spilar – Safaralejev, Šimun, Mons – Hričina, Linet, Giľák – Chalupa, Toma, Hvila - Farkaš.



Uverejnené: 29.01.2020 21:13:59 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.