files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla vyhlasovala hráča mesiaca, prvýkrát ním nebol útočník

V michalovskej Dukle Ingema sa už po tretíkrát vyhlasoval hráč mesiaca. Tentoraz sa slávnostný galavečer usporiadaný hlavne pre fanúšikov uskutočnil v priestoroch Reštaurácie Zlatý Bažant. Za mesiac december sa podľa hlasovania fanúšikov najlepším hráčom stal fínsky obranca Sameli Ventela. Tento zadák uspel v tesnom súboji s brankárom Adamom Trenčanom a svojim krajanom Villem Korhonenom. Fínsky obranca v službách Dukly sa tak stal prvým hráčom mesiaca, ktorý nebol útočníkom. Predtým sa z tohto honoru tešili Jakub Linet a Igor Safaralejev.

Slávnostný galavečer mal opäť bohatý program. Nechýbalo zhodnotenie mesiaca trénerom Miroslavom Chudým, predstavenie nových posíl Jána Ťavodu, Mika Pukku a Jevgenija Donsa, tombola, autogramiáda či možnosť vyfotenia sa s hráčmi. „Naším cieľom pri tomto podujatí bolo vytvoriť hokejovú komunitu. Odkedy sme vstúpili do hokeja, videli sme, že ľudia v Michalovciach tento šport milujú. Chceli sme im teda touto akciou priblížiť kontakt s hráčmi. Fanúšikovia sa môžu s hráčmi stretnúť, neformálne porozprávať sa, vyfotiť sa a dať si aj niečo podpísať. Myslím, že toto podujatie má svoj význam a chceme v ňom pokračovať aj v ďalších mesiacoch,“ zdôraznil prezident Dukly Martin Burinský.

Anketa, ktorú nájdete na stránke Dukly, bola tentoraz veľmi vyrovnaná. Tesný súboj o prvenstvo medzi sebou zviedli fínski legionári Sameli Ventela s Villem Korhonenon a brankár Adam Trenčan. Nakoniec uspel obranca Sameli Ventela. „Keby som mohol, rozdelil by som túto cenu medzi celé mužstvo. Víťazíme a prehrávame totiž ako celok. Samozrejme, víťazstvo ma potešilo a fanúšikom ďakujem,“ zneli prvé slová hráča mesiaca. Jeho prvenstvo považoval za zaslúžené aj prezident klubu. „Sameli od svojho príchodu podáva stabilné výkony a cenu si určite zaslúžil.“

Cenu hráča mesiaca odovzdal spolu s Burinským aj primátor Michaloviec Viliam Zahorčák. Prvý muž mesta, ktoré minulý mesiac ukončilo úradovanie ako Európske mesto športu, bol takisto z tejto akcie nadšený. „Ja si myslím, že predstavitelia klubu urobili veľmi dobrú vec, keď začali túto akciu robiť. Je to dobré pre fanúšika, ktorý získa bližší kontakt s divákmi, ale môžu sa takto propagovať aj reštauračné zariadenia, kde sa podujatia uskutočňujú. My by sme boli veľmi radi, keby takéto akcie robili aj ďalšie michalovské kluby a najlepšie by bolo, keby ich robili spoločne. Chceme, aby medzi sebou takto spolupracovali a nie, aby medzi sebou súperili,“ podotkol Zahorčák.

Peter Brendza (foto: hk dukla ingema - Tomáš Feigl)



Uverejnené: 30.01.2020 17:01:47 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.