files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Syn bodol otca, pomoc mu zavolal až o tri dni

Začiatkom februára tohto roku prijali trebišovskí kriminalisti oznámenie o úmrtí 59-ročného muža z Kráľovského Chlmca. Možno by oznámenie nebolo ničím zvláštne, ak by sa v správe o výsledku pitvy neuvádzalo, že muž, ktorý bol do nemocnice privezený s poranením brucha, ktoré mal utrpieť pri páde na sklo a na následky ktorého údajne koncom januára v nemocnici zomrel, mal v skutočnosti bodnorezné poranenie.

Trebišovskí kriminalisti rozbehli preverovanie prípadu, pričom zistili, že po predchádzajúcom slovnom konflikte svojho 59-ročného otca do oblasti brucha bodol kuchynským nožom jeho 38-ročný syn Gabriel. "Hoci ku skutku došlo ešte 17. januára, syn otcovi privolal pomoc až o 3 dni neskôr," píše sa v tlačovej správe Polície.  Žiaľ, aj napriek niekoľkodňovej snahe lekárov sa zdravotný stav poškodeného muža stabilizovať nepodarilo a muž svojim zraneniam podľahol.

38-ročný Gabriel bol v čase príchodu policajtov doma, bol preto okamžite obmedzený na osobnej slobode a po vykonaní potrebných procesných úkonov umiestnený do cely policajného zaistenia. Gabriel policajtov dobrovoľne vydal aj kuchynský nôž, ktorý bol zaistený a zaslaný na kriminalisticko-expertízne skúmanie. "Po zhromaždení a vyhodnotení všetkých dôkazových materiálov vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Trebišove 38-ročného Gabriela z Kráľovského Chlmca obvinil zo zločinu zabitia, a zároveň spracoval podnet na vzatie obvineného do väzby. V prípade dokázania viny mu za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na deväť až 12 rokov," dodáva v tlačovej správe Polícia.



Uverejnené: 06.02.2020 08:47:01 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.