files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla doma prvýkrát prehrala + FOTO

 

Hokejisti michalovskej Dukly po prvýkrát v sezóne doma prehrali. Postaral sa o to Liptovský Mikuláš, ktorý vyhral najtesnejším rozdielom 2:1. V piatok privítajú Michalovčania Prešov.


V úvode zápasu sa hral opatrný hokej až do šiestej minúty sa na ľade nič podstatné neudialo. V tom čase sa presadil Martin Opatovský, ktorý doklepol puk za brankára hostí Palka. Tento gól naštartoval hostí a tí začali viac korčuľovať a brankár Marton mal čo robiť. Michalovčania nevyužili následne dva samostatné nájazdy, ktoré realizoval Dancsák ani raz sa mu však nepodarilo skórovať. Zákonite prišiel trest, keď rozhodca vylúčil kapitána Regendu a hostia trestali. Aj druhý gól padol z početnej výhody, keď rozhodcovia doslova trestali Michalovské družstvo za všetko. Dukla sa vzchopila a v posledných desiatich minútach to bol hokej ako remeň. Vytúžené vyrovnanie to už neprinieslo.


Michalovce - Liptovský Mikuláš 1:2 po tretinach (1:0, 0:2, 0:0)

 

Góly: 6. Opatovský (Lezo, M. Mach) - 27. Pohanka (M. Bača), 38. M. Bača.

 

Vylúčení: 6:5, R. Marton 10 min. za nešp. správanie - Roháč 10 min. za nešp. správanie. Presilovky: 0:2. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Jura - M. Korba, P. Korba. Divákov: 1570.


HK DUKLA Michalovce:
R. Marton - Boržík, M. Kozák, Lad. Mucha, V. Marinčin, Regenda, M. Takáč, Petruňa - Martin Segľa, Dancsák, J. Minčák - Štefanech, P. Hurtaj, Stríž - Opatovský, Lezo, M. Mach - Fajčák


MHK 32 Liptovský Mikuláš: Palko - Lištiak, M. Hyben, Kadlubiak, M. Klepáč, M. Bača, Petran, T. Devečka, Fiala - P. Bartík, Pleva, I. Roháč - M. Oravec, M. Mravec, Ďurný - Kuric, B. Pohanka, Blaščík - M. Kovaľ, Kadura, Legerský.



Uverejnené: 22.09.2010 18:14:06
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.