files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Primátor komunikuje aj s mladými

 


Aj mladým Michalovčanom záleží na tom, čo sa okolo nich deje a majú množstvo nezodpovedaných otázok. S otázkou, ako by im na nich mohol odpovedať samotný primátor Michaloviec a pri akej príležitosti by ich mohol prijať, sme sa obrátili na  Mestský úrad v Michalovciach.


V súčasnosti často prevláda v spoločnosti názor, že mladým nezáleží na budúcnosti, že oni žijú iba pre prítomnosť a vôbec ich netrápi, čo sa okolo nich deje. Že tomu tak nie je, nás presvedčili aj naši čitatelia, ktorí  nás prosili o to, aby sme zistili, či je možné, aby primátor mesta Michalovce, Viliam Záhorčák, prijal a vypočul si tak názory mladej generácie. Ani v tomto nás primátor nesklamal a hneď sa naskytlo niekoľko možností.



Ako  sa vyjadrila hovorkyňa primátora Iveta Palečková: „Primátor mesta sa pravidelne stretáva s mladými ľuďmi na pôde mestského úradu a na rokovaniach Rady mladých.“ Ako sme sa dozvedeli,  primátor každoročne navštevuje v októbri stredné školy v meste v rámci Týždňa miestnej demokracie, kde diskutuje so študentmi a odpovedá na všetky položené otázky. Ďalej nám prezradila, že: "Primátor Michaloviec denne prijíma obyvateľov mesta bez rozdielu veku, ktorí si vopred dohodnú návštevu, aby s nimi diskutoval, resp. vypočul si ich problémy. Na web stránke mesta máme sprístupnenú časť "Otázky a odpovede" a samozrejme, primátor má aj svoju mailovú adresu zahorcak@msumi.sk, prostredníctvom ktorej diskutuje s obyvateľmi mesta". Hovorkyňa primátora nás na záver ubezpečila: "Ak majú Vaši čitatelia záujem ešte o nejakú inú formu komunikácie, privítame ich podnety, príp. ak sa rozhodnú využiť niektorú z vyššie uvedených foriem, primátor mesta bude s nimi rád diskutovať".            

 

 

                         Veronika Kmecová



Uverejnené: 23.09.2010 12:04:47 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.