files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V mládeži rušia tréningy: Musíme myslieť na najhoršie

Šíriaci sa nový koronavírus spôsobuje ťažkosti nielen v michalovskom seniorskom, ale aj mládežníckom športe. Ako sme informovali už v utorok, vo futbalovom MFK Zemplín z nariadenia zväzu zrušili tréningy mládežníckych celkov. Podobne sa zachovali aj v Iuvente Michalovce či hokejovom HK Mládež Michalovce, kde tréningové procesy rušia takisto.

„Je to dosť ťažká situácia. Musíme myslieť aj na najhoršie! Keďže sa zatvárajú školy, trénovať by sme nemali ani my. Momentálne sme zrušili tréningy všetkých mládežníckych kategórii a čakáme, čo bude ďalej,“ poznamenal pre náš portál športový riaditeľ Iuventy Michalovce Jan Beňadik. V podobnom duchu sa zachovali aj ďalšie športy. „Voľno“ už majú aj hráči hokejového Mládež Michalovce. „Pristúpili sme k tomu na základe zväzového odporúčania. Aj my čakáme, čo bude ďalej a ako sa situácia bude vyvíjať,“ zdôraznil Jozef Kužma, manažér HK Mládež Michalovce.

O tom, či budú súťaže žiackych či dorasteneckých kategórii pokračovať je na rozhodnutí jednotlivých zväzov. Tie aktuálnu situáciu monitorujú a čakajú aj na nariadenia vlády.  Mesto Michalovce už začiatkom týždňa zrušilo všetky akcie, ktoré boli pod jeho patronátom. Týka sa to napríklad aj jarného behu, ktorý sa mal uskutočniť v nedeľu. „Všetky mestské akcie sú zrušené až do ďalšieho rozhodnutia. Týka sa to kultúrnych, či športových akcií. O obnovení budeme rozmýšľať v prípade, že sa situácia ustáli,“ informovala nás hovorkyňa mesta Adela Kalaninová.

Peter Brendza



Uverejnené: 12.03.2020 13:23:15 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.