files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Lajkuj, komentuj a vyhraj novú kúpeľňu. Spolu to zvládneme!

Súčasná situácia so šírením nepríjemného koronavírusu, ktorý vo svete zabil už tisícky ľudí, nás núti spájať svoje sily. Pomôcť chce aj spoločnosť Ingema, ktorá sa rozhodla jednému človeku, ktorý to najviac potrebuje darovať novú kúpeľňu.

Chcú podnietiť aj iných
Iniciatíva vyšla z dôvodu, že v súčasnej ťažkej dobe chce táto firma podnietiť aj druhých, aby pomohli. „Myšlienka je hlbšia ako niečo darovať. Malo by to vytvoriť nejaký nezištný reťazec pomoci a podpory v týchto neistých časoch. Táto naša iniciatíva vyplýva z toho, aby sme si pomáhali a aby sme tým podnietili aj iných, ktorí môžu pomôcť. Myslíme si totiž, že pomáhať môže každý. Niekto vie šiť rúška, iný môže nakúpiť starším občanom potraviny, niekto zase môže darovať buď tovar alebo službu. Nemôžeme sa v tomto smere spoliehať iba na štát, pomáhať si musíme najskôr sami,“ poznamenal zdroj zo spoločnosti Ingema (viac o myšlienke nájdete na facebooku a stránke firmy).

Takto môže vyzerať vaša nová kúpeľňa

Ako sa dopracovať k novej kúpeľni?
Čo k tomu treba urobiť? Je potrebné komentovať status na facebooku, do ktorého napíšete meno toho, kto by novú kúpeľňu potreboval. Nemusíte písať svoje meno, môžete proste uviesť tohto, kto to potrebuje. Novú kúpeľňu vyhrá ten, koho komentár bude mať na facebooku najviac lajkov. „Cítime, že najspravodlivejšie bude ak rozhodne verejnosť preto komentár, ktorý bude mať najviac lajkov vyhráva! Komentovať môžete do 06.04.2020 do 12:00 hod. Výhercu bude kontaktovať náš profesionálny dizajnér a po odbornom poradenstve získa výherca okrem novej kúpeľni aj 3D vizualizáciu a dopravu tovaru zdarma," píše sa na stránke spoločnosti, ktorá výrazne podporuje šport v Michalovciach.

Podmienky:  
Vyhradzujeme si právo na výber sortimentu.  
Štandardná veľkosť kúpeľne, ktorá obsahuje: Spolu do 50 m2 obkladov a dlažieb (I. trieda).  Sprchový kút.  
Zariaďovacie predmety: umývadlo so skrinkou a  zrkadlo. Navyše víťaz získava plnohodnotné odborné poradenstvo od našich architektov a dizajnérov s 3D vizualizáciou. Dodanie tovaru v rámci celého Slovenska zadarmo.
Hlasovať je možné prostredníctvom lajkov v príspevku na FB od 27.3.2020 do 6.4.2020 12:00 hod.




Uverejnené: 30.03.2020 14:26:14 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.