files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Šialenec vošiel do domu a pred zrakmi detí bil ich rodičov

V obci Tušická Nová Ves sa v utorok ráno skoro odohrala tragédia. Šialenec, zrejme podporený alkoholom, začal búchať na dvere jedného z rodinných domov, následne do neho cez rozbité okno vošiel a začal napádať manžela a manželku pred očami ich detí.

V utorok krátko pred 02.30 hodinou 40-ročný Humenčan vošiel na pozemok jedného z rodinných domov v obci Tušická Nová Ves (okr. Michalovce), kde po tom, čo poškodil na dvore zaparkované vozidlá, búchal na vchodové dvere a kričal: „OTVOR, LEBO VÁS VŠETKÝCH POZABÍJAM“ a žiadal vydať osobu ženského pohlavia, ktorá sa však v toto dome nenachádzala, ani v ňom nemá trvalý pobyt. Následne na deviatich oknách a dverách domu rozbil sklenenú výplň a opakovane kričal: „POČÍTAM DO PÄŤ, AK MY JU NEDÁTE, VOJDEM DNU A VŠETKÝCH VÁS POZABÍJAM“, na čo do domu skutočne cez jedno z rozbitých okien vošiel.

Na poschodí napadol majiteľa domu a jeho manželku. Útočníka sa do príchodu policajnej hliadky podarilo spacifikovať príbuzným. Muž bol umiestnený do policajnej cely a po vykonaní procesných úkonov obvinený z prečinu porušovania domovej slobody, prečinu nebezpečného vyhrážania a prečinu poškodzovania cudzej veci, a vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie. „Sudca Okresného súdu v Michalovciach v tzv. superrýchlom konaní väzbu nahradil podmienečným trestom,“ píše sa na facebookovom konte polície.

„Vzhľadom na komentáre a statusy, šíriace sa sociálnymi sieťami, že táto osoba sa mala s vozidlom pohybovať pod vplyvom alkoholu a iných omamných a psychotropných látok, dopúšťať sa iného protiprávneho konania a polícia v tomto prípade nekonala okamžite uvádzame, že k čiastkovým konaniam došlo v služobnom obvode iného kraja. Aj napriek tomu chceme všetkých ubezpečiť, že riaditeľ KR PZ v Košiciach nariadil okamžité a dôsledné vykonanie kontroly postupu všetkých policajtov košického kraja, ktorí od doby, kedy bolo prijaté prvé oznámenie, vykonávali vyšetrovanie tejto udalosti. Keďže svedkom celej udalosti boli 2 maloleté deti, bol spracovaný podnet na vzatie obvineného do väzby. K tomu, prečo to sudca neakceptoval, Policajný zbor nie je kompetentný sa vyjadrovať,“ dodáva polícia na facebooku.

Foto: facebook Polícia SR



Uverejnené: 10.04.2020 17:33:57 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.