files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovskí futbalisti pomáhali dezinfikovať mesto

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce momentálne môžu trénovať len individuálne. Situácia so šíriacim sa koronavírusom totiž nepraje športu nielen na Slovensku, ale aj na celom svete. Michalovskí futbalisti ale nezaháľajú a rozhodli sa pomôcť.

Partner futbalového klubu zo Zemplína, spoločnosť St.Nicolaus poskytla 600 litrov dezinfekčného prostriedku na čistenie verejných priestranstiev. Keďže klub samotný nemá možnosti ako by tento dezinfekčný prostriedok využil, tak ten bol ďalej darovaný Mestu Michalovce, konkrétne Technickým a záhradníckym službám, ktoré majú vybavenie, stroje a ľudí na využitie a aplikáciu takéhoto dezinfekčného prostriedku.

V týchto dňoch dbajú občania, ale aj spoločnosť ako taká, viac na hygienu a preto tento dezinfekčný prostriedok bude využitý do poslednej kvapky. Technické služby striekajú aj tento dezinfekčný prostriedok dvakrát do týždňa na miesta, kde dochádzka ku kontaktu obyvateľov s rôznymi plochami, ktoré môžu byť kontaminované, ako sú odpadkové koše, lavičky, zástavky MHD, zábradlia a pod. „Vo štvrtok 16. apríla 2020 sa futbalisti MFK Zemplín Michalovce prišli pozrieť na  to, ako takéto čistenie vyzerá v praxi. Konkrétne Matúš Vojtko, Matej Trusa, Tomáš Dráb, Martin Kolesár a Cheick Diarra. Vedúci úseku strediska čistenia mesta oboznámil futbalistov s frekvenciou takéhoto druhu čistenia, miest, kde by sa mali vykonávať dezinfekcie a ďalšie zaujímavé informácie spojené s týmto druhom prác. Naši futbalisti si so záujmom vypočuli zaujímavé informácie. Potom nasledovalo už priamo čistenie školeným a ochrannými prostriedkami vybaveným zamestnancom.


Neostalo iba pri pasívnych informáciách, ale o možnosť obliecť si ochranný oblek, a vyskúšať si zariadenie v praxi požiadal náš ľavý bek Matúš Vojtko. Požiadavke bolo vyhovené. Matúša obliekli, nasadili na chrbát zariadenie na postrek a pustil sa do čistenia niekoľkých odpadkových košov na Okružnej ulici v Michalovciach,“ píše sa na oficiálnej stránke klubu.

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 16.04.2020 17:12:28 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.