files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Uloví michalovská Dukla Radovana Bondru?

Veľmi zaujímavá spolupráca sa začína črtať medzi odchovancom trebišovského hokeja Radovanom Bondrom a jediným účastníkom najvyššej hokejovej Tipsport ligy zo Zemplína HK Dukla Ingema Michalovce. Ako informoval Denník Korzár, lanský nováčik najvyššej hokejovej súťaže poľuje po držiteľovi bronzu z majstrovstiev sveta do 20 rokov.

Radovan Bondra, ktorého v roku 2015 draftovalo Chicago Blackhawks, sa v minulej sezóne vrátil po štvorročnej anabáze za morom na slovenské klziská. Nie však do HC Košice, odkiaľ vyletel do veľkého hokeja, ale do Slovana Bratislava, ktorý sa vrátil do slovenskej extraligy po siedmych rokoch účinkovanie v KHL. Dvadsaťtriročný útočník sa u belasých vôbec nestratil. V 54 zápasoch zaknihoval solídnych 32 bodov za 13 gólov a 19 asistencií. „Začiatok sezóny som mal super, ale potom som sa trochu hľadal. Snažil som sa adaptovať späť na európsky štýl hokeja, keďže štyri roky som hral mimo. Našiel som si svoju pozíciu v tíme a na ľade som sa cítil veľmi dobre,“ poznamenal pre Denník Korzár Radovan Bondra.

Bratislavský Slovan má ešte voči odchovancovi trebišovského hokeja nejaké finančné resty. „Stále sa na tom pracuje. Prebieha medzi nami komunikácia a ja pevne verím, že to všetko dopadne dobre a dotiahne sa to do úspešného konca,“ pokračuje pre Korzár Radovan Bondra, ktorý ešte nevie, kde bude hrať v nasledujúcej sezóne. Nevylučuje ani Slovan, no na stole má aj michalovskú ponuku. „So Slovanom sme zatiaľ takúto debatu nemali. Ja som mal v zmluve dvojitú opciu na nasledujúce dva roky, ale keďže sa zmluvy rušili, tak mi to padlo. Myslím si, že momentálne sa snažia dotiahnuť výplaty za skončenú sezónu a následne budú riešiť zmluvy na ďalšiu sezónu. Čo sa týka Michaloviec, absolvoval som s nimi kratší rozhovor. Výhodou by bolo, žeby som bol doma, keďže bývam neďaleko Trebišova a do Michaloviec by som to mal na polhodinku cesty. Určite ich teda neodsúvam na vedľajšiu koľaj.“

Zdroj: Bondra dostal ponuku z Michaloviec, na výplatu zo Slovana stále čaká.



Uverejnené: 07.05.2020 10:03:28 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.