files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Sociálne trhovisko CHITBAR spúšťa Geohádanky - zábavnú hru nielen pre mladých

Sociálne trhovisko CHITBAR spúšťa novú zábavnú hru Geohádanky, pri ktorej hráči pomocou indícií riešia hádanky s cieľom nájsť skryté vecné ceny. Geohádanky sa hrajú v bezplatnej mobilnej aplikácii CHITBAR pre platformy Android a iOS, ktorá je dostupná na stiahnutie v Google Play a AppStore.

“Geohádanky majú v sebe prvky geocachingu - hrajú sa vonku, pomocou mobilnej aplikácie s využitím GPS a miesto ukrytia vecnej ceny hráči hľadajú pomocou indícií. Hlavným rozdielom je, že vecná cena sa stáva majetkom výhercu a hráči od začiatku vedia, o čo presne hrajú,” vysvetlil Štefan Gajdoš zo spoločnosti. Hra je vhodná pre všetky vekové skupiny vrátane študentov, rodičov s deťmi a aktívnych seniorov. Geohádanky prinášajú skvelý spôsob trávenia voľného času na čerstvom vzduchu a získavania nezabudnuteľných zážitkov. Navyše nájsť hodnotný poklad v teréne je snom asi každého z nás, obzvlášť ak je ním iPhone, notebook, bicykel, či kávovar.

Hrať Geohádanky je veľmi jednoduché. Po inštalácii aplikácie do mobilu a registrácii hráč zvolí v hlavnom menu Geohádanky. Na mape si vyberie spomedzi aktívnych hádaniek tú, ktorú bude riešiť na základe indícií. Cieľom hry je zistiť fyzické miesto, kde je skrytý QR kód príslušnej vecnej ceny. V Geohádankách sú vecné ceny v teréne zastúpené unikátnymi QR kódmi. Keď hráč nájde QR kód, oskenuje ho do aplikácie a ak sa potvrdí, že QR kód je správny, vyhráva vecnú cenu. Prvé mestá, kde sú už vecné ceny skryté, sú Michalovce, Bratislava, Košice, Praha. Počas nasledujúcich týždňov pribudnú ďalšie mestá. Geohádanky sú súčasťou zábavnej marketingovej kampane ku spusteniu mobilnej aplikácie sociálneho trhoviska CHITBAR.

Aplikácia pre platformy Android a iOS je dostupná na stiahnutie bezplatne na týchto linkoch: Android aplikácia: https://play.google.com/store/apps/details?id=company.localhost.chitbar iOS aplikácia: https://apps.apple.com/app/id1478850538



Uverejnené: 26.05.2020 09:36:48 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.