files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Známe mená pod rúškom tajomstva

Prakticky každý rok sa na začiatku leta stáva, že michalovský hokejový fanúšik začína hádať mená hráčov, ktorí budú hájiť farby jeho Dukly. Výnimkou nie je ani toto leto. Situácia je o to ťažšia, že žijeme v ťažkej dobe. Šíriaci sa koronavírus zastavil lanskú sezónu pred jej vrcholom, kluby prišli o státisíce eur a nikto nevie, čo bude ďalej. Aj preto je každý zatiaľ opatrný.

Čo momentálne vieme, že Dukla už má podpísaných trénerov. Hlavným kormidelníkom bude štvrtú sezónu po sebe Miroslav Chudý. Zmenili sa ale jeho asistenti. Richarda Šechného a Petra Bartoša nahradili Juraj Faith a Ivan Droppa. To je zatiaľ jediné, čo „ingemáci“ zverejnili. Ďalšia otázniky sú zahalené pod rúškom tajomstva. Michalovčania odkryli aspoň jeden z nich a to sú ambície v druhej sezóne medzi slovenskou elitou. Podľa slov z klubu je isté, že zopakovanie siedmeho miesta v nedokončenej sezóne bude neúspechom. Dukla chce ísť vyššie a pomôcť jej k tomu by mal aj nový silný partner, o ktorého príchode do klubu sa hovorí už dlhšie. Na vyššie priečky by mali Dukle pomôcť aj viacerí hráči, ktorí majú v extralige už niečo odohrané.

V kuloároch sa povráva. Každým rokom začína, čo sa týka Dukly, naša prognóza v prvých júnových dňoch. Teraz nespravíme výnimku. V kuloároch sa povráva o príchode viacerých hráčov, ktorí v nedávnej minulosti patrili k pilierom svojich tímov v slovenskej Tipsport lige. V kuloároch sa povráva, že Dukla svoj káder v sezóne 2020/21 postaví na oporách Košíc, Banskej Bystrice, či Slovana Bratislava. Niektoré mená už preblyskli médiami (Skokan, Bondra, Mihálik), niektoré sú zahalené rúškom tajomstva (o to viac môže fanúšik vyskakovať pri ich angažovaní). Každopádne, na prvé mená podpísaných hráčov v Dukle si ešte budeme musieť počkať. Dokedy nie je hráč podpísaný, vedenie klubu nechce zverejňovať mená, čo je aj logické. Fanúšik ešte musí chvíľu čakať. Aj vzhľadom na súčasnú koronakrízu sa to dá pochopiť...

Peter Brendza



Uverejnené: 31.05.2020 09:58:49 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.