files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín po reštarte ligy už bez Petra Kolesára

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce odohrali v sobotu jediný prípravný duel pred avizovaným reštartom najvyššej Fortuna ligy. Na svojom trávniku zdolali účastníka štvrtej ligy Juh ŠK Strážske hladko 4:0. O ich presné zásahy sa postarali všetko legionári. V prvom polčase sa gólovo presadil kanonier Issa Modibo Sidibe, v druhom polčase dvakrát v rozpätí piatich minút trafil Christos Kountouriotis, no a skóre uzavrel Armen Hovhannisjan.

Peter Kolesár už zrejme žlto-modrý dres Michaloviec neoblečie

V defenzíve ostali nepreverení

Michalovčania mali problém získať na generálku pred štartom ligy nejakého súpera. Prakticky všetky tímy na východe už netrénujú. Nakoniec sa im podarilo zohnať ambiciózneho štvrtoligistu, ktorý ale po základnej časti štvrtý tím Fortuna ligy nepreveril. „V prvom rade by som sa chcel Strážskemu poďakovať, že si prišli s nami zahrať,“ rozhovoril sa tréner Jozef Majoroš, ktorý hodnotiť príliš nemal čo. „V defenzíve nás súper nepreveril. Čo sa týka ofenzívy, boli tam pekné momenty. Videl som chyby, čo je ale normálne. Pozitívum vidím, že po troch mesiacoch sme odohrali aj zápas s nejakým celkom, nielen proti sebe. Sme za to radi a verím tomu, že budúcu sobotu budeme v Dunajskej Strede dobre pripravení,“ pokračoval Jozef Majoroš.

Petrovi Kolesárovi končí zmluva, na novej sa nedohodol

Košickému rodákovi na lavičke Michalovčanov v generálke na fortunaligový reštart chýbali viacerí hráči. Zranenie nedovolilo nastúpiť Konstantinidisovi, Solerovi, či Begalovi, fit ešte celkom nie je ani Matej Trusa. Pre zranenie chýbal aj Martin Kolesár, jeho menovec Peter takisto nehral. Slovenskému reprezentantovi do 21 rokov končí zmluva a na jej aspoň mesačnom predĺžení sa s vedením klubu nedohodol. Zrejme tak v nadstavbe za Michalovčanov už nenastúpi. Zmluvy končia ďalšej sedmičke hráčov (Žofčák, Kira, Grič, Danko, Turík, Carrillo, Diarra). Nebudú pokračovať ani oni? „Všetci sú naklonení ku komunikácii s vedením. Záleží teraz na dohode medzi nimi. Okrem Peťa Kolesára všetci prejavili záujem, takže vo zvyšných piatich dueloch by mali nastúpiť,“ podotkol Jozef Majoroš.

Peter Brendza



Uverejnené: 07.06.2020 08:31:57 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.