files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V náročných podmienkach zaslúžená remíza MFK Zemplín s Ružomberkom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce nezdolali MFK Ružomberok v najvyššej súťaži ani na pätnásty pokus. V zápase druhého kola nadstavbovej časti o titul s ním na domácej pôde remizovali 1:1. Skóre duelu otvoril krátko po začiatku druhého polčasu hosťujúci Almási, na 1:1 vyrovnával trinásť minút pred koncom Konstantinidis. Zverenci trénera Jozefa Majoroša odohrajú na domácej pôde aj duel tretieho kola. Ten by sa mal hrať v sobotu 27. júna o 18.00 hod. aj pred televíznymi kamerami RTVS. Môže sa ale stať, že celé kolo bude preložené až na stredu 1. júla, kedy prestáva platiť obmedzený počet 500 ľudí na zápasoch.

"hokejovavystroj"

Michalovčania nastúpili doma po viac ako troch mesiacoch proti súperovi, ktorého v lige ešte nezdolali. A nepodarilo sa im to ani na pätnásty pokus. Dej zápasu výrazne ovplyvnilo počasie. V trinástej minúte sa strhla búrka a na mokrom teréne sa pohľadný futbal nehral. V prvom dejstve zaujali akurát tri situácie. Najskôr krížna strela domáceho Popovitsa, ktorá išla tesne vedľa, potom Dráb na dvakrát vytiahol strelu Almaskýho a v samom závere sa zrodila najväčšia šanca prvého polčasu, keď sa Popovits rútil na brankára Macika, mieril ale opäť mimo tri žrde.

Aj v druhom polčase sa začalo za výdatného dažďa a ten priniesol najskôr šťastie hosťom. V 57. minúte poslal Brenkus zo štandardnej situácie loptu až do pokutového územia, kde sa najlepšie zorientoval Almási a hlavou otvoril skóre duelu. Krátko pred uplynutím hodiny hry bol ku gólu blízko domáci kapitán Žofčák, jeho strelu z priameho kopu ale Macík vytlačil na rohový kop. Po hodine hry začal utíchať dážď a s jeho koncom prichádzal tlak Michalovčanov. Ich chvíľa prišla v 72. minúte, kedy Savvidis vybojoval loptu v strede poľa, poslal ju Konstantinidisovi a ten na bližšej žrdi nachytal Macíka na hruškách – 1:1. V ostatnom čase sa oba tímy síce snažili, na mokrom teréne sa už ale ani jeden z hráčov nedostal do čistej šance, a tak sa zápas skončil zaslúženou remízou.

MFK Zemplín Michalovce - MFK Ružomberok 1:1 (0:0)
Góly: 77. Konstantinidis - 57. Almási.
Rozhodovali: Micheľ - Pozor, Roszbeck.
Žlté karty: 66. Kvocera, 72. Konstantinidis, 87. Turík - 44. Madleňák, 63. Čurma, 66. Almási.
Divákov: 243.
MFK ZEMPLÍN: Dráb - Konstantinidis, Carrillo, Grič, Mendez - Savvidis - Popovic, Žofčák (66. Danko), Turík, Kvocera (77. Kountouriotis) - Hovhannisjan (66. Sidibé)
MFK: Macík - Čurma, Jonec, Holub - Kmeť, Filinský, Madleňák (46. Ďungel), Almaský (61. Múdry), Brenkus - Gerec, Almási (68. Regáli)



Uverejnené: 21.06.2020 20:58:44
files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.