files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín začal s exkluzívnou posilou. Ostane aj Igor Žofčák?

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce začali vo štvrtok 23. júla s prípravou na novú sezónu. Tréner Jozef Majoroš mal k dispozícii devätnásť hráčov. K dispozícii bola aj jedna zaujímavá posila.

O príprave

Michalovčania absolvujú expresne krátku prípravu. Už v sobotu 8. augusta ich čaká prvý ligový duel. „Príprava bude veľmi krátka. Trvať bude iba dva a pol týždňa. V pláne máme zatiaľ jeden prípravný duel. V nedeľu druhého augusta privítame maďarský Mezokovesd,“ poznamenal tréner Jozef Majoroš. Jeho zverenci sa mali vo štvrtok 30. júla stretnúť v Poľsku s exkluzívnym súperom, francúzskym AS Monaco. Duel sa však neuskutoční. „Momentálne riešime náhradný program,“ dodáva Majoroš.

O kádri

Káder v lanskej sezóne šiesteho tímu Fortuna ligy prejde poriadenými zmenami. Zmluvy skončili osmičke hráčov, v tíme už nebude pôsobiť ani Grék Savvidis a najnovšie sa s vedením nedohodol na zmluve ani Milan Kvocera. „Káder sa obmenil. Odišli všetci hráči, ktorým skončili zmluvy. Budeme to skladať nanovo. Nejakých hráčov už máme oslovených. Potrebujeme ich prestup sem ale ešte dotiahnúť,“ poznamenal Majoroš, ktorý na prvom tréningu privítal akurát jednu posilu. Ide o ľavého obrancu či stredopoliara Ricarda Phillipsa. Panamský mládežnícky reprezentant prišiel na hosťovanie z Dunajskej Stredy. „Ďalší hráči sú ako hovorím v štádiu riešenia,“ dopĺňa Majoroš.

S prípravou začalo devätnásť hráčov. Medzi nimi boli aj traja Gréci Popovits, Neofytidis a Kountouriotis. V pondelok by mal prísť štvrtý Grék do partie Konstantinidis, v ďalších dňoch sa do prípravy zapojí aj útočník Sidibe Modibo a španielsky stopér Pino Soler, ktorý sa už vystrábil zo zranenia kolena. Aspoň jednu zaujímavú novinku Majoroš predsa povedal. „V tíme ostáva kapitán Igor Žofčák, s ktorým sme sa dohodli na ďalšej spolupráci.“

Boli na prvom tréningu: Brankári: Tomáš Dráb, Rostyslav Dehtiar, Patrik Rodák.
Hráči do poľa: Matúš Begala, Matúš Vojtko, Martin Kolesár, Matej Trusa, Armen Hovhannisyan, Dimitrios Popovits, Christos Kountouriotis, Georgios Neofytidis, Ricardo Phillips (hosťovanie z DAC), Artem Vovkun, Maxim Hirnij, Lukáš Lukčo, Jakub Sova (z U19), Tobias Bujňaček, Marcel Uvegeš, Martin Čabra (z U17).

Peter Brendza



Uverejnené: 23.07.2020 13:47:04 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.