files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Taký už raz futbal je...

 

Donedávna neuveriteľne sa trápiaci Lastomír dosiahol už druhé víťazstvo za sebou. Po výhre v prestížnom okresnom derby nad Palínom (1:0) sa bodovo priblížil k stredu tabuľky. Funkcionári očakávajú, že nejde len o ojedinelý jav. Dúfajú, že po dvoch triumfoch sa mužstvo nadýchne k vydarenému jesennému finišu a nebude istým zostupujúcim už po jesennej časti súťaže.

 

Pado - postava zápasu

 

Ten istý názor má aj pracovitý lastomírsky futbalista Juraj Pado. On jediný si spomedzi domáceho kolektívu vypracoval vyložené šance a napokon parádnym  gólom zo štandardky  rozhodol o výsledku zápasu. „Ale priznávam, že veľký podiel na našom bojovnom výkone má naše minulotýždňové vysoké domáce víťazstvo s Boršou (pozn.red. - Lastomír vyhral 7:0). Dodalo nám obrovské sebavedomie, z ktorého sme dnes ťažili. Žiadna lopta nebola stratená, dreli sme do poslednej sekundy a napokon sme dosiahli ďalšie cenné víťazstvo,“ nechal sa počuť hráč, ktorý pred dvoma rokmi pôsobil v štvrtoligových Veľkých Revištiach. Práve on si okrem presného zásahu vypracoval aj tri sľubné šance, ktoré však neviedli ku gólovému úspechu. „Nesúhlasím s názorom, že len ja som robil vietor pred palínskou bránou. Je pravdou, že predovšetkým ja som ju bezprostredne ohrozoval, lenže do šancí ma poslali s chuťou hrajúcp spoluhráči. Takže aj tí majú podiel na tom, že to neostalo len pri mojom góle a že sme sa snažili aj naďalej ohrozovať svätyňu hostí. Len škoda, že sme nezvýšili vedenie,“ netajil zmysel pre kolektívny duch futbalista, ktorý na trávniku ženie svojich spoluhráčov neustále dopredu.

Aj tak sme dobrí

 

Konečný výsledok prestížneho susedského zápolenia sklamal popredného funkcionára Šk Agro Palín - Miloša Varjassyho. Napokon si však zachoval nadhľad. „Taký je už raz futbal. Po zmene strán sme neustále búšili do súpera. Šance si vytvoril hlavne Tomáš Virčík, celkove však celé mužstvo malo podiel na našej dlhotrvajúcej hernej prevahe. Čo však z toho, keď sme prehrali. Nevadí, ideme ďalej. Ja viem, zaznamenali sme tretiu prehru v rade. Nič sa však nedeje, sme nováčikom, takže nik od nás nemôže čakať zázraky. Koniec- koncov nikto nám už nezoberie skutočnosť, že už dvakrát v tejto sezóne sme viedli tabuľku, Verím, že už o týždeň v domácom zápase nadviažeme na úspešnú výsledkovú sériu,“ uzavrel palínsky činovník.

                                                                                                         (čur)

 

 

 

 



Uverejnené: 11.10.2010 06:29:09 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.