files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín prehral v Senici 0:3 a padol na dno tabuľky

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali aj v treťom kole Fortuna ligy v Senici 0:3 a klesli na posledné miesto v tabuľke. Okrem bodového zisku čakajú Michalovčania aj na prvý tohtosezónny gól. Zverenci trénera Jozefa Majoroša sa oň pokúsia vo štvrtom kole, v ktorom v sobotu 22. augusta o 19.00 hod. privítajú Zlaté Moravce.

Lepší štart do zápasu mali domáci. Tí sa snažili o dobýjanie michalovskej defenzívy. Počiatočný tlak Zemplínčania ustáli a potom to boli práve oni, ktorí sa snažili diktovať tempo hry. V trinástej minúte vypálil spoza hranice šestnástky Sidibe, strela ale išla nad. V ďalších minútach sa nič vážne v oboch šestnástkach nedialo. Michalovčania sa viackrát snažili o rýchle kontry, nevychádzala im ale finálna fáza. Zahrmieť mohlo na druhej strane, keď sa pretlačil do pokutového územia Malec, Mendez ho však vytlačil a zblokoval jeho strelu na rohový kop. V 39. minúte sa prehnal obranou domácich Matej Trusa, ktorý aj rozvlnil sieť na senickej bráne, žiaľ iba na bočnej strane. Keď sa už zdalo, že prvý polčas skončí bez gólov, domáci udreli. V 44. minúte neustrážil Vovkun kanoniera Maleca, ktorý z piatich metrov hlavou prekonal zo situácie zaváňajúcej ofsajdom Tomáša Drába.

Futbal slabšej úrovne pokračoval aj v druhom polčase. Oba tímy sa naďalej trápili s prechodom do útočnej fázy. Domáci sa napriek tomu dostali do gólovej šance. V 51. minúte sa po rohovom kope a chybe brankára Drába Seničania snažili loptu dostať zo skrumáže do siete, čo sa im však nepodarilo. Postupom času opäť začali preberať iniciatívu v úrovni slabom zápase hostia. V 68. minúte domáci gólovo udreli po druhýkrát. Tentoraz v tom mala prsty dvojica najskúsenejších hráčov, keď Malec našiel na päťke úplne voľného Juraja Pirošku, ktorý nemal problém skórovať. Hostia odpovedali o niekoľko minút neskôr strieľaným centrom Phillipsa, ktorý si skoro do vlastnej siete zrazil Piroška. Domáci boli pri chuti. Ich dominanciu v zápase pretavil v tretí gól ďalekonosnou strelou Addo. Nemohúcnosť Michalovčanov sa ukázala aj v samom závere, keď v brejku troch na jedného nedokázal Popovits dať loptu do siete ani z dvoch krokov, keď mal pred sebou prázdnu bránu.

FK Senica – MFK Zemplín Michalovce 3:0 (1:0)
Góly: 44. Malec, 68. Piroška, 78. Addo.
Žlté karty: 70. Eneji - 47. M. Kolesár, 54. Phillips, 67. Begala, 89. Hirnij.
Rozhodovali: Kráľovič – Roszbeck, Košecký.
Divákov: 831.
FK: Fryšták - Ólafsson, Didiba, Nemec, Šalata Addo - Moses, Duda, Piroska, Yenne – Malec.
MFK ZEMPLÍN: Dráb - M. Kolesár, Soler, Vovkun, Garcia Mendez - Neofytidis - Popovits, Trusa, Begala, Phillips - Sidibé  



Uverejnené: 15.08.2020 20:56:35 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.